Prins Harry:

- Ble mobbet av kongefamilien

Den britiske kongefamilien skjelver trolig i buksene.

SLIPPER BOKBOMBE: Prins Harry har jobbet på et bokprosjekt i flere år - et prosjekt flere i kongefamilien angivelig frykter. Foto: James Manning / Pool Photo via AP / NTB
SLIPPER BOKBOMBE: Prins Harry har jobbet på et bokprosjekt i flere år - et prosjekt flere i kongefamilien angivelig frykter. Foto: James Manning / Pool Photo via AP / NTB Vis mer
Publisert

Det er trolig flere enn bare sultne journalister som gleder seg stort til prins Harrys (38) memoar kommer i butikkhyllene. At det kommer en bok ble allerede kjent i fjor sommer.

Boken skulle opprinnelig komme i november, men på grunn av dronning Elizabeths dødsfall har den blitt utsatt helt til neste år - trolig rundt påsketider.

Nå forteller en hoffekspert at kongefamilien skal skjelve i buksene, som følge av hva de tror kan komme frem i boken. Det skriver blant andre Expressen.

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

- Tikkende bombe

Det har tidligere blitt skrevet at prinsen hadde som hensikt å gjøre større endringer i boken, som å fjerne eller gjøre ting mildere om kong Charles, dronning Camilla, prins William og prinsesse Kate.

Hoffekspert Tom Bower, som står bak boken «Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors», tror imidlertid ikke det vil skje.

- Jeg tror alle vet at hertugparet av Sussex ikke kan endre boken på noen annen måte enn å gjøre den enda hardere. Ellers kommer den ikke til å selge, sier han til Page Six.

Han legger også til at det trolig vil stå et helt kapittel om dronningens begravelse.

BISATT: Prins Harry og hertuginne Meghan var naturligvis i dronning Elizabeths begravelse. Foto: Martin Meissner / AP Photo / NTB
BISATT: Prins Harry og hertuginne Meghan var naturligvis i dronning Elizabeths begravelse. Foto: Martin Meissner / AP Photo / NTB Vis mer

- Derfor tror jeg det blir enda mer materiale om hvordan de ble mobbet av kongefamilien, så utsettelsen kommer bare til å øke hvor giftig det er, sier han, og legger til:

- Harrys bok er en tikkende bombe.

- Sannferdig og korrekt versjon

Det var som nevnt i fjor sommer det ble kjent at prinsen skulle skrive en memoar. Allerede da skal han ha jobbet på prosjektet i ett års tid.

- Jeg skriver ikke boken som prinsen jeg ble født som, men som mannen jeg har blitt. Jeg har båret mange hatter gjennom årene, både bokstavelig talt og symbolsk, og håpet mitt er at når jeg forteller min historie - opp-og nedturer, feiltagelsene, lærdommer - så kan jeg vise, uansett hvor du kommer fra, at vi har mer til felles enn man tror, sa prinsen i en uttalelse til People.

BLIR LURT: 12 jenter er sikre på at de dater prins Harry i realityprogrammet «I Wanna Marry Harry». Video: Fox / Rød Løper Vis mer

- Jeg er dypt takknemlig for muligheten til å dele det jeg har lært i løpet av mitt liv så langt, og jeg er spent for at folk skal lese en sannferdig og korrekt versjon av mitt liv.

Boken skal være ført i pennen av spøkelsesskribent Pulitzer-prisvinneren J.R. Moehringer.

LES OGSÅ: Skandalene kongehuset vil glemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer