Reese Witherspoon:

Ble mo i knærne under møtet med Kate

Forteller om sitt første møte med hertuginnen.

KONGELIG MØTE: Hollywood-stjernen Reese Witherspoon fikk muligheten til å møte hertuginne Kate av Cambridge på et arrangement for syv år siden. Foto: NTB Scanpix
KONGELIG MØTE: Hollywood-stjernen Reese Witherspoon fikk muligheten til å møte hertuginne Kate av Cambridge på et arrangement for syv år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den amerikanske skuespilleren Reese Witherspoon (42) har jobbet med en rekke Hollywood-stjerner gjennom tidene, men likevel tar hun seg selv i å bli «starstruck» som folk flest.

I den nye boken «Whiskey in a Teacup», forteller skuespilleren om sitt første møte med ingen ringere enn hertuginne Kate av Cambridge (36).

Ifølge Cosmopolitan skriver 42-åringen i boken at hun egentlig var immun mot å være besatt av de kongelige, men at alt endret seg da hun mottok en invitasjon til prins Williams Tusk Trust Wildlife Charity Fundraiser i Los Angeles for syv år siden.

- Det skriket som kom ut av munnen min etter å ha mottatt invitasjonen - du ville ha trodd at jeg skulle dø. Jeg våkner vanligvis tidlig, men den dagen sto jeg opp klokka fire for å fikse håret mitt. «Jeg har aldri sett deg så gira før», sa mannen min. Han tullet ikke, står det skrevet i et av utdragene fra boken.

STORT MØTE: Hollywood-stjernen slo to fluer i en smekk og fikk også møte selveste prins William under arrangementet. Foto: NTB Scanpix
STORT MØTE: Hollywood-stjernen slo to fluer i en smekk og fikk også møte selveste prins William under arrangementet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hyller hertuginnen

Reese forteller videre at hun var så spent at hun fikk ektemannen Jim Toth (48), til å ta flere bilder av henne i bilen på vei til arrangementet.

- Du kan se den strålende lykken som glødet i ansiktet mitt. Jeg elsker Kate Middleton så mye, mimrer hun tilbake om møtet i boken.

LYKKERUS: Reese Witherspoon legger ikke skjul på at møtet med hertuginnen var noe hun aldri kommer til å glemme. Foto: NTB Scanpix
LYKKERUS: Reese Witherspoon legger ikke skjul på at møtet med hertuginnen var noe hun aldri kommer til å glemme. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det etterlengtede kongelige møtet skuffet imidlertid ikke, og Reese har kun lovord å si om hertuginnen.

- Hun var bare nydelig, varm, elegant og sammensatt. Hun er like fantastisk som hun ser ut som. Hun er en veldig medfølende, sosialt bevisst og dypt omsorgsfull person, skriver stjernen.

Prikk like

Barna til Hollywoods største stjerner på 80- og 90-tallet har allerede begynt å gå i foreldrenes fotspor. Johnny Depps datter Lily-Rose (19) er i dag en suksessfull modell og skuespiller, mens barna til Will Smith begge to har gjort det stort innenfor mote- og musikkbransjen.

En annen av disse stjernebarna er datteren til Reese Witherspoon, 19 år gamle Ava Elizabeth Phillippe. På rød løper i fjor dukket hun opp side om side med sin berømte mor, og det gikk ikke upåaktet hen.

TO DRÅPER VANN: Filmstjernen Reese Witherspoon og datteren Ava Elizabeth Phillippe var uatskillelige like da de dukket opp på en premiere i fjor. Foto: NTB Scanpix
TO DRÅPER VANN: Filmstjernen Reese Witherspoon og datteren Ava Elizabeth Phillippe var uatskillelige like da de dukket opp på en premiere i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i forbindelse med premieren på den nye HBO-serien «Big Little Lies» at mor og datter dukket opp sammen. Mamma Reese har en av hovedrollene i serien, som også byr på navn som Alexander Skarsgård og Nicole Kidman.

I metalliske kjoler poserte de side om side foran presseveggen, skrev Daily Mail. Avisen holdt heller ikke tilbake synspunktene sine, og mente damene var like som to dråper vann.

At de to ligner gikk ikke internasjonale medier eller Twitter-brukere hus forbi. Flere kom med lovord til både mor og datter, og enkelte hevdet å ikke kunne skille dem fra hverandre.

«Vent nå, hvem er hvem? Likheten mellom Reese Witherspoon og datteren hennes Ava er vill», skrev E! News.

Nettstedet skrev også at 19-åringen er mistenkelig lik moren da hun selv var tenåring.

PÅ POLITISTASJONEN: Politiet i Georgia har frigitt en overvåkningsvideo som skal vise hollywoodskuespiller Reese Witherspoon bli ført inn på politistasjonen i Atlanta, der hun ble satt bak lås og slå. Vis mer Vis mer

Vond fortid

Reese Witherspoon har i flere tiår moret verden, med roller i filmer som «Lovlig Blond», «This Means War» og «Cruel Intentions». Hun har blitt en populær skikkelse i Hollywood, både på grunn av sitt turbulente privatliv og for sitt vinnende smil.

Tidligere i år prydet hun forsiden av talkshowdronninen Oprahs eget magasin, O. Skuespilleren avslørte i intervjuet at hun satt fast i et voldelig forhold, og hadde problemer med å komme seg ut.

Oprah sto selv for intervjuet av Reese, ifølge E! Online. På spørsmål om hva den vanskeligste avgjørelsen hun noensinne har tatt er, skiftet samtalen over mot et alvorlig tema.

- Det vanskeligste jeg har gjort var å komme meg ut av et voldelig forhold, sa hun og la til at hun ble mishandlet både fysisk og psykisk av partneren.

- Jeg tegnet en linje i sanden, men den ble tråkket over. Hjernen min skrudde seg plutselig på. Jeg klarte det ikke lenger. Jeg var veldig ung da, og det var avgjørende for meg, fortalte hun.

Uten å gå for mye inn på spesifikke detaljer, fortalte stjernen at avgjørelsen ble tatt i ung alder og at det forandret henne for alltid.

Selv om filmstjernen i dag er lykkelig gift med talentspeideren Jim Toth, som hun flere ganger har uttalt seg svært positivt om, er hun ikke sikker på om hun hadde klart å ta avgjørelsen hun tok for alle de årene siden i dag.

- Det at jeg sto opp for meg selv endret meg ned på cellenivå. Det er en av grunnene til at jeg i dag kan si at jeg er ambisiøs, fordi noen forsøkte å ta det vekk fra meg, forklarte hun.

LES OGSÅ: - Konfirmasjonen ble en drittdag