Ble med foreldrene på jobb

Prinsesse Ingrid Alexandra var overraskelsen da kronprinsparet åpnet miljøhus.

ÅPNET MILJØHUS: Kronprinsen og kronprinsessen var til stede ved åpningen av det nye miljøhuset i Oslo. Prinsesse Ingrid Alexandra ankom hånd i hånd med pappa. Foto: NTB scanpix
ÅPNET MILJØHUS: Kronprinsen og kronprinsessen var til stede ved åpningen av det nye miljøhuset i Oslo. Prinsesse Ingrid Alexandra ankom hånd i hånd med pappa. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Fredag ettermiddag var kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit med på åpningen av det nye miljøhuset i Oslo.

Kronprinsparet ankom miljøhuset på en spesialdesignet, levende «grønn løper», og hadde med seg en liten overraskelse.

Ingrid Alexandra var nemlig ikke oppført i det offisielle programmet, men kom likevel sammen med mamma og pappa på jobb. Prinsessen kom hånd i hånd med pappa Haakon.

At prinsessen var med på oppdraget er i og for seg naturlig, i og med at hun er med i Miljøagentene.

Den unge prinsessen ble overtalt til å bli med opp på scenen for å åpne huset sammen med ordfører Fabian Stang og to andre miljøagenter.

Miljøhuset rommer flere av Norges sentrale miljø- og utviklingsorganisasjoner: Norges Naturvernforbund, Regnskogfondet, Utviklingsfondet, Miljøagentene og Tørrlands-koordineringsgruppa.

Prinsesse Ingrid Alexandra har sammen med mamma Mette-Marit tidligere gitt inntektene fra salg av brukte klær til støtte for Miljøagentenes arbeid for å engasjere barn i miljøvernarbeid.


LES OGSÅ: Reisen som forandret Mette-Marits liv