Kronprinsesse Mette-Marit:

Ble innlagt etter slalåm-drama

Kronprinsesse Mette-Marit skadet seg i skibakken - rett før jul.

ULYKKESFUGL: Kronprinsesse Mette-Marit fikk en lei oppladning til julefeiringen. Her er hun og kronprins Haakon avbildet sammen i 2015. Foto: Lise Åserud / NTB
ULYKKESFUGL: Kronprinsesse Mette-Marit fikk en lei oppladning til julefeiringen. Her er hun og kronprins Haakon avbildet sammen i 2015. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rett før jul skadet kronprinsesse Mette-Marit (47) seg stygt i skibakken i Uvdal, der kronprinsfamilien har hytte. Det avslører Se og Hør i tirsdagens utgave.

Etter det Se og Hør erfarer fant ulykken sted 21. desember, da kronprinsessen og datteren, prinsesse Ingrid Alexandra (16), skulle komme seg ut av skiheisen i slalåmbakken. Skiene deres ble hektet i hverandre slik at kronprinsessen mistet balansen - og gikk i bakken.

Se og Hør erfarer at kronprinsesse Mette-Marit slo seg kraftig, og hun skal ha fått et brudd i halebeinet som følge av fallet. Uhellet skal ha endt med en natt på sykehus.

Halebeinsbrudd går for å være svært smertefullt, og julefeiringen ble nok derfor av det rolige slaget for kronprinsessen - selv om de var vertskap for de kongelige på julaften. I julen var nemlig hele kongefamilien samlet til feiring på Skaugum. Til stede var blant andre kongeparet og prinsesse Märtha Louise (49) og hennes tre døtre.

Opprinnelig skulle kronprinsfamilien ha reist tilbake til Uvdal for å tilbringe romjulen der, men de skal ha valgt å bli på Skaugum som følge av kronprinsessens skiulykke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer