WOW: Her går det opp for jenta hva hun akkurat har gjort, og gleden er til å ta og føle på. Willam og Harry smiler av det hele, og Harry ser også litt brydd ut.
WOW: Her går det opp for jenta hva hun akkurat har gjort, og gleden er til å ta og føle på. Willam og Harry smiler av det hele, og Harry ser også litt brydd ut.Vis mer

Ble hysterisk da hun møtte prinsene

Se så glad jenta ble over å få blinkskuddet!

SEOGHØR.NO: Prins William og prins Harry er de kongeliges svar på superstjerner, og vanligvis må fansen finne seg i å se dem på god avstand. I helgen var det imidlertid en fan som så sitt snitt til å få nærkontakt med de to.

Brødrene hadde spilt en polokamp i Beaufort, Gloucestershire, og var i ferd med å forlate området da brunetten dukket opp. Hun kom seg på armlengs avstand fra de to kongelige polospillerne, og sikret seg sitt livs blinkskudd.
 
Den heldige jenta klarte heller ikke å styre sin entusiasme, og som vi kan se av bildene var reaksjonene elleville. Hun strakk armene i været, og viste en gledesrus uten sidestykke. Prinsene så ut til å bli sjarmert av sin engasjerte fan, og smilte begge stort av det lille opptrinnet.

Mange jenter faller pladask for de to sjarmørene, og håpet om å bli den utvalgte prinsessen er nok stort hos mange. William er imidlertid godt gift,  mens sjansen til å kapre Harry er fortsatt til stede.

Han har riktig nok vært koblet til dansestudenten Cressida Bonas det siste halve året, men engelske medier har rapportert at forholdet har vært turbulent den siste tiden. Blondinen skal nemlig ha blitt skremt av Harrys gifteplaner:
 
- Harry er veldig klar for det, men hun er veldig usikker. Hun mener hun er altfor ung for å gifte seg og har blitt skremt av diskusjonene om bryllup og å slå seg til ro, sier en kilde til The Telegraph.

Les også: Usikker fremtid for Kate og Williams baby

BLINKSKUDD: Den langhårede brunetten sikret seg tidenes bilde av de smilende prinsene. Foto: All Over Press
WOW: Her går det opp for jenta hva hun akkurat har gjort, og gleden er til å ta og føle på. Willam og Harry smiler av det hele. Foto: All Over Press
SEIERSSKRIK: Det er ingen tvil om at jenta føler hun fikk tidenes skup! Foto: All Over Press
DELTE GLEDEN: Jenta kom nærmere prinsesne enn man kan drømme om, og delte entusiasmen med sin venninne som kom noen skritt bak henne. Foto: All Over Press