<strong>TILBAKE:</strong> Etter å ha vært i USA den siste tiden for å utdanner seg som pilot på militærhelikopteret Apache, er han tilbake igjen i London, hvor han blant annet har tilbrakt tid med eksen Chelsy Davy. Foto: All Over Press
TILBAKE: Etter å ha vært i USA den siste tiden for å utdanner seg som pilot på militærhelikopteret Apache, er han tilbake igjen i London, hvor han blant annet har tilbrakt tid med eksen Chelsy Davy. Foto: All Over Press Vis mer

Ble gjenforent med eksen

Prins Harry møtte eksen to ganger på én dag.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tilbake i London etter å ha gjennomført pilotutdannelse på militærhelikopteret Apache i California, er prins Harry (27) klar for å ta opp sosial kontakt med vennegjengen.

Nylig deltok Diana og prins Charles (63) sin yngste sønn på den årlige minnegudstjenesten for barndomsvennen Henry Van Straubenzee, som omkom i en bilulykke ni år tilbake.

Her fikk han et gledelig gjensyn med eksdama Chelsy Davy (26), som han kysset på kirketrappen før gudstjenesten skulle starte.

- Det er aldri lett å miste noen som står en nærme, og når det er familie er det ekstra vanskelig. «Henners» var som en bror for meg. Jeg er takknemlig for at vi opprettholder tradisjonen om å hedre en av mine beste venners minne. Han ville ha vært stolt av alt som har blitt gjennomført i hans navn, fortalte 27-åringen i en tale han holdt under seremonien, i følge People.

Etter at venner og familie hadde deltatt på opplegget i regi av «Henry van Straubenzee Memorial fund», dro gjengen videre til den hippe nattklubben Brompton Club, hvor Harry og Chelsy igjen tilbrakte tid med hverandre.

Paret har vært av-og-på i mange år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ali Lohan ler av ryktene om at hun skal ha gjennomfør plastiske operasjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer