BLE FORELDRE: Dronning Elizabeths barnebarn Peter Phillips  og hans Autumn Kelly. Foto: AP
BLE FORELDRE: Dronning Elizabeths barnebarn Peter Phillips og hans Autumn Kelly. Foto: AP Vis mer

Ble foreldre for første gang

Og dermed er dronning Elizabeth endelig oldemor.

Publisert
SEHER.NO: Britiske dronning Elizabeth er blitt oldemor for første gang. Hennes eldste barnebarn Peter Phillips (33) og hans kandadiskfødte hustru Autumn (32) fikk onsdag en liten datter, som blir nummer tolv i arverekken til den britiske tronen.

Ifølge det britiske kongehusets hjemmeside er dronning Elizabeth «henrykt» over nyheten om oldebarnets fødsel. Det samme er hennes datter prinsesse Anne, som nå er blitt bestemor for første gang.

- Det er klart det gleder britenes familiekjære dronning at hun nå også har fått sitt første oldebarn. Det ser ut til at de glade nyhetene står i kø i det britiske kongehuset for tiden. Først prins Williams forlovelse i november, så Zara Phillips' forlovelse uka før jul - og nå sørger Zaras bror Peter Phillips for et nytt slektledd i familien Windsor, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Buckingham Palace har foreløpig ikke kunngjort hva den nyfødte lille jenta skal hete.

- Skal vi tippe at ett av hennes døpenavn blir Elizabeth - etter oldemor? Og Dronningen får nok også æren av å bære oldebarnet til dåpen om noen måneder, sier Totland til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kate, du må finne deg i utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer