Blant de verst kledde kongelige bryllupsgjestene

Kronprinsesse Mette-Marit roses for sin skjønnhet, men slaktes for sitt kjolevalg...

<strong>PÅ SYVENDE PLASS:</strong> Det er denne isblå kjolen som har sikret kronprinsesse Mette-Marit en plass på magasinet Time sin liste over verst bryllupskledde kongelige. Her avbildet sammen med kronprins Haakon under bryllupet til Sveriges kronprinsesse Victoria  Foto: All Over Press
PÅ SYVENDE PLASS: Det er denne isblå kjolen som har sikret kronprinsesse Mette-Marit en plass på magasinet Time sin liste over verst bryllupskledde kongelige. Her avbildet sammen med kronprins Haakon under bryllupet til Sveriges kronprinsesse Victoria Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Norges kronprinsesse Mette-Marits (37) klesstil har utviklet seg i positiv retning siden hun trådte inn i kongefamilien i 2001, og hun er blant annet blitt sammenlignet med filmikonet Grace Kelly.

Men i forkant av fredagens bryllup mellom Storbritannias prins William (28) og forloveden Kate Middleton (29), har magasinet Time listet opp de europeiske kongelige som har vært verst kledd i kongelige bryllup de siste årene. Og Mette-Marit havner på en lite ettertraktet syvende plass i kåringen.

«Hun er utrolig nydelig, men det ser ut som hun har kjøpt sin lagvise rysjekjole på en butikk for Disney-prinsesser» heter det i magasinets vurdering av Mette-Marits kjole.

Det er den isblå rysjekjolen kronprinsessen var iført under bryllupet til Sveriges kronprinsesse Victoria (33) og Daniel Westling (37) i fjor sommer som har sikret Mette-Marit en plass på Times «verst kledde»-liste.

Andre navn på listen er Danmarks dronning Margrethe (71) og kronprinsesse Mary (39), samt Sveriges dronning Silvia (67). Også de to sistnevnte har havnet på listen på grunn av stilvalgene sine til Victoria og Daniels bryllup.

«Dronningen trenger en hårstylist og en sminkør. Hun så ut som hun hadde sminket seg selv i baksetet på en vogn. Hun ville sett mye yngre og freshere ut med en myk lugg og lysere striper som rammer inn ansiktet» skriver Time om dronning Silvias «look» i datterens bryllup.

Time setter nå sin motemessige lit til den yngre generasjonen kongelige i Europa, anført av det mer hippe paret William og Kate. La oss krysse fingrene for at kronprinsesse Mette-Marit og kompani lar seg inspirere til å ikle seg friskere bryllupsantrekk i London fredag...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvorfor er ikke jeg invitert?  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer