Fyrstinne Charlene:

Bildet avslører sannheten om helsen

Flere har vært svært bekymret for fyrstinnen i lang tid.

VISER SEG: Fyrstinne Charlene av Monaco viser livstegn igjen. Foto: Valery Hache / AFP / NTB
VISER SEG: Fyrstinne Charlene av Monaco viser livstegn igjen. Foto: Valery Hache / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det har vært en lang og tøff periode for fyrstinne Charlene (44). I 2021 ble det kjent at hun slet med alvorlig sykdom, og at hun derfor hadde blitt lagt inn på et sykehus i hjemlandet Sør-Afrika.

I mai samme året ble hun operert for en øre-nese-hals-infeksjon, og kort tid etter gjennomgikk hun et bihuleløft og en bentransplantasjon.

Da hun endelig fikk gjenforenes med familien, fyrst Albert (64) og tvillingene Gabriella og Jacques (8), tok det ikke lang tid før hun igjen forsvant fra offentligheten.

Da kom det informasjon om at hun ble behandlet på en rehabiliteringsklinikk i Sveits.

KONGELIG: Charlène av Monaco skal ha vært sykere enn fyrstefamilien har gitt uttrykk for. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug,Se og Hør/ NTB Vis mer

- Hun var helt klart utmattet, både fysisk og psykisk. Hun var overveldet og klarte ikke de offisielle pliktene, livet eller familielivet, har ektemannen uttalt til People.

Sist vi så noe til fyrstinnen var 9. februar, på palassets offisielle Instagram-konto, og flere har derfor spekulert på om hun igjen har trukket seg tilbake grunnet sykdom, ifølge Svensk Damtidning.

Nå har derimot fyrstinnen gitt livstegn fra seg.

Det gjør hun igjen på palassets Instagram, i anledning kvinnedagen 8. mars. I innlegget kommer det frem at fyrstinnen deltok på en lunsj, på invitasjon fra statsminister Pierre Dartout.

«Denne lunsjen, satt til temaet 'Kvinner og sport', samlet unge idrettsutøvere, som hun har hatt flere samtaler med, seg rundt fyrstinnen».

«Den vakre prinsessen», skriver en følger, mens en annen følger opp:

«Gratulerer til alle de vakre kvinnene og den nydelige og veldig vakre fyrstinnen».

LES OGSÅ: Svenske Sofie (36) ble prinsesse: - Klarer ikke forstå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer