Prinsesse Madeleine:

Bildene Madeleine ikke vil se

Prinsessen kommer ikke på kongens fest.

SLIPPER IKKE UNNA: Prinsesse Madeleine kommer ikke til å slippe unna bildene av familien. Foto: Lise Åserud/ NTB
SLIPPER IKKE UNNA: Prinsesse Madeleine kommer ikke til å slippe unna bildene av familien. Foto: Lise Åserud/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Madeleine (40) flyttet som kjent til Florida i 2018, og lever nå livet sitt der sammen med ektemannen Chris O'Neill (48) og deres tre barn prinsesse Leonore (8), prins Nicolas (7) og prinsesse Adrienne (4).

Det kan se ut som prinsessen har alt på plass i Florida, men det er én ting som mangler. Madeleine er nemlig 800 mil unna den svenske kongefamilien.

Under pandemien snakket Madeleine åpent til Svensk Dam om hvor mye hun savnet familien i Sverige. Hoffet bekrefter overfor Svensk Dam at Madeleine forsøker å besøke hjemlandet to ganger i året - til jul, og på sommeren.

KONGELIG: Kronprinsparet og prinsesse Märtha Louise er tilstede i kong Konstantins begravelse i Athen. Video: Billed-Bladet. Vis mer

I år reiste derfor prinsessen og familien hjem til Sverige for å feire jul med den svenske kongefamilien. Men nå er hun hjemme i Florida igjen, som betyr at hun vil gå glipp av kongens feiring av 50 år på tronen.

Hele den svenske kongefamilien skal delta. Kongeparet skal være vertspar, mens kronprinsesseparet og prinseparet skal mingle med alle gjestene som vil ankomme slottet i Stockholm.

Men ikke Madeleine.

- Prinsesse Madeleine og Mr. Chris O'Neill deltar gjerne om de er i Sverige i forbindelse med Nobelfestivalen, eller har en annen aktivitet i Sverige, men hvis de ikke har det er avstanden for lang til å delta, sier hoffets kommunikasjonssjef Margareta Thorgren til Svensk Dam.

AVBRYTER: Denne uken vandret kong Charles gjennom gatene i Øst-London, da et barn avbrøyt hans kongelige høyhet for å stille følgende spørsmål. Video: Twitter/SkyRhiannon. Vis mer

Madeleine vil derfor ikke slippe unna å se alle bildene av hele familien samlet.

På grunn av den storslåtte feiringen blir trolig også den svenske jubileumsmiddagen enda bedre enn vanlig. Det er blant annet tre retters middag på menyen og stjernespekket underholdning på timeplanen.

Så prinsessen vil muligens savne familien ekstra denne helgen.

LES OGSÅ: Derfor ser man aldri søstrene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer