Prins Harry:

Bilde vekker oppsikt: - Lurer ingen

Et nytt bilde av prinsen har fått flere til å sperre øynene opp.

OVERRASKER: Prins Harry har fått stor oppmerksomhet i sosiale medier den siste tida. Foto: Alberto Pezzali/AP/NTB
OVERRASKER: Prins Harry har fått stor oppmerksomhet i sosiale medier den siste tida. Foto: Alberto Pezzali/AP/NTB Vis mer
Publisert

Siden 2021 har prins Harry (38) vært en del av ledergruppen til livscoaching-selskapet «BetterUp».

På selskapets nettsider beskriver de prinsen som «en humanitær, militærveteran, en talsmann for mental helse og en miljøverner».

Sammen med denne beskrivelsen har «BetterUp» nå publisert et nytt bilde av prinsen - som får stor oppmerksomhet i sosiale medier.

- Veldig skallet

På «BetterUps» bilde kan man nemlig se 38-åringen med tykt, mørkt hår, noe flere på Twitter/X har bitt seg merke i.

«Prins Harrys nye bilde på «BetterUp» gjør lite for å avlede fra det faktum at han holder på å bli veldig skallet», skriver en og fortsetter:

«Jeg pleier ikke diskutere folks utseende, men Harry startet dette ved å gjøre narr av broren sin med det samme. Han lurer ingen lenger».

I prins Harrys selvbiografi «Spare» skal prinsen nemlig ha kommet med et stikk mot prins Williams (41) hårtap, ifølge New York Post.

«Det er morsomt når folk gjør dette, øynene blir større og blåere, huden feilfri og håret tykkere. Så ser du dem i matbutikken uten filtrene», skriver en annen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer