SVALBARD: Storbritannias prins Harry (t.v.) prøver svømmedrakten under trening og forberedelser på Svalbard. Han deltok på ekspedisjonen «Walking with the Wounded», sammen med en gruppe britiske krigsveteraner som gikk på ski til Nordpolen i fjor. Foto: Scanpix
SVALBARD: Storbritannias prins Harry (t.v.) prøver svømmedrakten under trening og forberedelser på Svalbard. Han deltok på ekspedisjonen «Walking with the Wounded», sammen med en gruppe britiske krigsveteraner som gikk på ski til Nordpolen i fjor. Foto: Scanpix Vis mer

Bestiger verdens høyeste fjell

Fjorårets ekspedisjon til Nordpolen ga mersmak for prins Harry.

Publisert
SEHER.NO: Prins Harry (27) skal i mai i år reise til Nepal for å prøve å bestige verdens høyeste fjell, Mount Everest.

Prinsen deltok i fjor på ekspedisjonen «Walking with the Wounded», som hadde som mål å gå på ski til Nordpolen. Gruppen består av skadede britiske krigsveteraner.

For den sporty prinsen betyr det at han må ligge i hardtrening i tiden fremover.

Mount Everest ligger i fjellkjeden Mahalangur Himal i Himalaya, på grensen mellom Tibet og Nepal, og ruver hele 8848 meter over havet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit har fått egen Twitter-konto 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer