STIVPYNTET: I en kjole til 10 000 kroner fra Erdem vekket Kate oppsikt – og beundrende blikk - fra Manchester-skolens 500 elever og lærere. Foto: Fame Flynet
STIVPYNTET: I en kjole til 10 000 kroner fra Erdem vekket Kate oppsikt – og beundrende blikk - fra Manchester-skolens 500 elever og lærere. Foto: Fame FlynetVis mer

Besøkte fattige barn i kjole til 10 000 kroner

Mindre enn tre måneder til fødselen jobber Kate mer enn tidligere.

SEOGHØR.NO: Nylig avslørte hertuginne Kate at hun har termin i midten av juli – og forberedelsene er allerede i full gang hjemme hos førstegangsforeldrene.

Sist uke ble blant annet Kate fotograferte mens hun kjøpte en babykurv sammen med sin mamma, Carole Middleton.

Men til tross for at det er mindre enn tre måneder til fødselen representerer Kate det britiske kongehuset langt mer enn tidligere. Mye av årsaken er naturligvis at Kate er kvitt den kraftige morgenkvalmen som hun slet med i begynnelsen av svangerskapet.

Tirsdag besøkte hertuginnen en skole i et av de fattigste områdene i Manchester.

Onsdag skal Kate på en ny representasjonsjobb på National Portrait Gallery. Fredag skal hun i Warner Bros. Studio sammen med prins William og prins Harry. 

I en kjole til 10 000 kroner fra Erdem vekket Kate oppsikt – og beundrende blikk - fra Manchester-skolens 500 elever og lærere.

Gruer seg til fødselen.
Kate så strålende opplagt ut under besøket - men bak det lykkelige smilet skjulte det seg en angst de fleste gravide kvinner bærer på.

Hertuginnen avslørte nylig at hun gruer seg til fødselen i juli og tenker mye på det.

– Men det er vel bare menneskelig, er det ikke? spurte Kate en annen blivende mamma under et besøk ved Hope House tidligere i måneden.

LES OGSÅ: Er navnet avslørt?