Besøkte Dianas grav før bryllupet

Prins William kan ha rodd sin forlovede ut til den lille øya.

BESØKTE GRAVEN: Prins William skal ha tatt med seg Kate Middleton til sin mors grav før bryllupet. Foto: All Over Press
BESØKTE GRAVEN: Prins William skal ha tatt med seg Kate Middleton til sin mors grav før bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske avisen Daily Mirror skriver torsdag at prins William (28) nylig tok sin kommende brud, Kate Middleton (29), med til sin mors barndomshjem Althorp.

Der skal de også ha besøkt prinsesse Dianas grav, som ligger inne på eiendommen.

- En veldig vakker og rørende gest, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland, som selv har besøkt Althorp og Dianas siste hvilested, til Seher.no.

For å komme seg til gravplassen må man ta båt. Det betyr at prinsen kan ha rodd sin kjære Kate over til den lille øya.

- Det er et utrolig vakkert og fredfylt sted. Diana ligger begravet på en liten øy ute i en kunstig innsjø - og familien må ro ut i båt når de vil besøke selve graven.

«Paret holdt hender mens de sakte ruslet mot Dianas siste hvileplass. Deretter la de ned blomster.», skriver den britiske avisen.

Besøket skal ha betydd mye for William.

- Det var veldig viktig for William å ta med Kate for å besøke sin mor før bryllupsdagen, forteller en kilde til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Feirer 85-årsdag i bryllupskirken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer