Besøker «Julemorgen» på julaften

Kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Ingrid Alexandra gjester NRK-programmet sammen.

PÅ TV PÅ JULAFTEN: Mens folk flest følger juleklassikerne fra sofaen julaften morgen, skal kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Ingrid Alexandra gjeste «Julemorgen»-studioet på morgenkvisten den 24. desember.  Foto: FameFlynet Norway
PÅ TV PÅ JULAFTEN: Mens folk flest følger juleklassikerne fra sofaen julaften morgen, skal kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Ingrid Alexandra gjeste «Julemorgen»-studioet på morgenkvisten den 24. desember. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
SEOGHØR.NO: Selveste kronprinsesse Mette-Marit (39) og prinsesse Ingrid Alexandra (8) skal gjøre sitt beste for å få norske barn i skikkelig julestemning.

På julaften skal de nemlig gjeste det populære NRK-programmet «Julemorgen», som sendes på TV på morgenkvisten i hele jula. Det opplyser NRK i en pressemelding.

I studio skal kronprinsessen og den unge prinsessen hygge seg sammen med programlederne Margrethe Røed og Heidi Marie Vestrheim, som sier at de «får sommerfugler i magen» av det royale besøket. De kongelige gjestene skal også overrekke en pengegave til barnas egen miljøvernorganisasjon, Miljøagentene.

- Det er fantastisk hyggelig at kronprinsessen og prinsessen gir av tiden sin for å komme til oss i NRK Super, sier prosjektleder Hanne Vennemo i pressemeldingen.

Pianist Lars Andreas Aspesæter sørger sikkert for vakker julemusikk under besøket, og hvem vet - kanskje Mette-Marit og Ingrid Alexandra også stemmer i? De skal i hvert fall svare på spørsmål fra TV-seerne, så frem til 18. desember er det bare å gå inn på nrksuper.no og sende inn spørsmål til kronprinsessen og prinsessen.

«Julemorgen» blir å se på NRK hver dag fra 22. desember til første nyttårsdag. Sendingen begynner kl. 07.30 og varer til 10.00, men på julaften blir det moro i studio frem til nærmere kl. 14.00.