Besøker Gates kronprinsparet på hytta?

Verdens rikeste ektepar Bill og Melinda Gates landet på Kjevik i privatjet.

NYDELIG HYTTE: Kronprinsesse Mette-Marit har trolig besøk av Bill og Melissa Gates på Dvergsøya utenfor Kristiansand. Foto: Se og Hør
NYDELIG HYTTE: Kronprinsesse Mette-Marit har trolig besøk av Bill og Melissa Gates på Dvergsøya utenfor Kristiansand. Foto: Se og Hør Vis mer
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon har trolig storfint besøk på hytta på Dvergsøya utenfor Kristiansand, skriver regionavisa Fædrelandsvennen.

I går landet et enormt privatfly på den lille flyplassen, og flyet tilhører en av verdens mektigste menn, Bill Gates.

Slotetts fungerende informasjonssjef Sven Gjeruldsen ønsker ikke å si noe om Bill og Melissas besøk i Kristiansand.

- Når det gjelder Kongeparet og Kronprinsfamiliens private ferier gir vi ingen kommentar, sier Gjeruldsen til Seoghør.no.

Kronprinsesse Mette-Marit er nær venn av både Bill og hans kone Melinda, som driver Bill & Melinda Gates Foundation, en veldedighetsorganisasjon. Stiftelsens mål er å forbedre grunnleggende helsetjenester og redusere ekstrem fattigdom.

Stiftelsen har blant annet gitt betydelige midler for å bidra til kampen mot hiv/aids og malaria. Mette-Marit er også svært engasjert i hiv/aids-problematikken, og det er gjennom dette arbeidet de har møtt hverandre.

I 2009 avla også Bill og Melinda Haakon og Mette-Marit et besøk i Oslo.

Ifølge Forbes er Bill Gates USAs rikeste mann, med en anslått formue på utrolige 400 milliarder kroner. Bill gates tjente seg styrtrik på IT-selskapet Microsoft.
 
Kronprinsesse Mette-Marit står trolig for matlagingen på den forholdsvis enkle hytta, sammenlignet med Bill Gates privathjem, som er verdt nærmere en milliard kroner.

Tidligere i år møtte også kronprinsesse Mette-Marit det styrtrike paret da hun var på plass i Malaysia på konferansen Womens Deliver. Hun har også møtt paret en rekke ganger tidligere, blant annet ulike konferanser i USA.

Da kronprinsessen for første gang laget middag til kongeparet diskert hun opp med tunfiskpasta. Mon tro hva hun serverer nå?


LES MER: Avslørte kallenavn