Prins William

Beskytter Kate: - Kan bli veldig sint

Prins William skal synes det er verre at kona blir snakket stygt om enn at han selv blir angrepet.

VERNER OM KATE: Prins William skal synes svært lite om negative ordelag om kona, hertuginne Kate. Foto: Pa Photos / NTB
VERNER OM KATE: Prins William skal synes svært lite om negative ordelag om kona, hertuginne Kate. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at det tidligere svært kjærlige forholdet mellom prinsebrødrene William (38) og Harry (36) har blitt iskaldt de siste årene. Det har blitt skrevet side opp og side ned i pressen om hva som egentlig er ståa mellom dem, og mens kilder har hevdet både det ene og det andre, har vi egentlig ikke fått noe klart svar.

Det var derfor mange forventninger da prins Harry nylig stilte opp til det mye omtalte intervjuet med hertuginne Meghan (39), hvor han naturligvis kom inn på forholdet til William.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

- Nå er forholdet vårt avstand, slo han fast overfor Oprah Winfrey - samtidig som han understreket at han fortsatt elsker sin to år eldre bror, tross for at de har gått hver sine veier.

I etterkant fortalte William til Sky News at han ikke hadde snakket med lillebroren, men at han planla å gjøre det. Tirsdag ble det kjent at brødreparet endelig har snakket sammen - men uten at det skal ha hjulpet nevneverdig.

Om dette betyr at den ene broren har gitt en kald skulder til den andre eller ei vites ikke, men ifølge Penny Junor, en respektert biograf av begge prinsebrødrene, er William svært beskyttende overfor kona, hertuginne Kate (39).

2002: William og Harry hadde et tilsynelatende ubrytelig bånd i oppveksten. De siste årene skal derimot forholdet mellom dem ha vært noe helt annet. Foto: Stefan Rousseau / AFP / NTB
2002: William og Harry hadde et tilsynelatende ubrytelig bånd i oppveksten. De siste årene skal derimot forholdet mellom dem ha vært noe helt annet. Foto: Stefan Rousseau / AFP / NTB Vis mer

Meghan mot Kate?

Dette kan blant annet ha vært en av grunnene til at de to brødrene ikke kom til enighet på telefonen.

- William er veldig beskyttende når det kommer til Kate og kan bli veldig sint, sier Junor til People, og fortsetter:

- Og at Meghan snakker om Kate på en negativ måte, er verre enn at han blir angrepet selv.

Tidligere har nemlig Meghan blitt beskyldt for ha fått Kate til å begynne å gråte i forkant av førstnevntes bryllup, men under intervjuet slo 39-åringen kraftig tilbake, og mente at det faktisk var det motsatte som skjedde.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer

I intervjuet avslørte også Meghan at hertuginnen av Cambridge senere skal ha sagt unnskyld og gitt henne blomster. Det er ikke kjent om det er disse detaljene om kona som kan gjøre William sint.

Telefonsamtale

Da det ble avslørt tidligere denne uka at William og Harry endelig hadde snakket sammen, var det Gayle King (66), Oprahs mangeårige høyrehånd, som avslørte at hun snakket med hertugparet av Sussex forrige helg. Der skal det ha kommet frem at brødrene endelig har vært i kontakt.

Til CBS-programmet «This Morning», gjengitt av The Sun, fortalte hun at brødrene har snakket sammen for første gang siden intervjuet ble vist på tv forrige søndag. Ifølge henne skal praten imidlertid ikke ha vært helt vellykket - hun omtaler den som «uproduktiv».

- Vel, jeg ringte dem faktisk for å høre hvordan de føler seg. Det er sant, Harry har snakket med broren sin og med faren sin, også. Det jeg ble fortalt var at de samtalene ikke var produktive. Men de er glade for at de i det minste startet en samtale, sa King i programmet.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

LES OGSÅ: - Stopper ikke før hun spontanaborterer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer