FØDTE IKKE: Flere russere hevder at Kate Middleton ikke fødte barnet selv.  Foto: Zuma Press
FØDTE IKKE: Flere russere hevder at Kate Middleton ikke fødte barnet selv. Foto: Zuma PressVis mer

Beskyldes for surrogatfødsel

Hertuginne Kate utsettes for sterke beskyldninger.

SEOGHØR.NO: Jubelen stod i taket da det lørdag morgen ble kjent at prins William (32) hadde kjørt sin flotte kone hertuginne Kate (33) til sykehuset for å føde.

GLØDER: Flere russere mente det var urealistisk at Kate så slik ut etter fødselen.
GLØDER: Flere russere mente det var urealistisk at Kate så slik ut etter fødselen. Vis mer

Klokken 08:34 kom den lille jenta til verden - og bare 10 timer senere sto mor, far og barn på trappen utenfor Lido Wing og mottok hyllesten fra folket.

Men det var ikke den lille prinsessen alles øyne var rettet mot; det var umulig å ikke kaste et ekstra blikk mot det uforskammet freshe hertuginnen. Bare timer etter fødselen strålte hun mer enn noen gang.

Dette har fått flere russere til å hevde at den kongelige fødselen var en konspirasjon, og at Kate ikke fødte barnet selv.

- Det var en surrogatmor som fødte, ikke henne. Hun må ha gått med en falsk mage hele tiden. Det er bare ikke realistisk å gå selv bare timer etter fødselen og vinke til publikum, kommenterte en russisk kvinne under den russiske avisen Komsomolskaya Pravda sin artikkel, ifølge Mail Online.

Saken fortsetter under bildet.

Hevder Kate er skuespiller

Anklagene strømmet på fra folk som var enig med kvinnen som kom med kommentaren.

- Hun fødte ikke selv, det er jeg sikker på. Det er ingen moderlighet over blikket hennes, og det ser helt feil ut. Se på Diana. Denne Kate er bare en skuespiller fra Buckingham Palace teater. Hun fødte ikke!

STOLT STOREBROR: Litt skeptisk til pressen og folkemassen som hadde samlet seg utenfor sykehuset i London - men den nybakte storebroren var ikke sen om å vinke til folket for det. Her på pappa Williams arm lørdag formiddag.  Foto: Splash News
STOLT STOREBROR: Litt skeptisk til pressen og folkemassen som hadde samlet seg utenfor sykehuset i London - men den nybakte storebroren var ikke sen om å vinke til folket for det. Her på pappa Williams arm lørdag formiddag. Foto: Splash News Vis mer

- Bare menn og kvinner som ikke har født, kan tro på denne historien.

Saken fortsetter under bildet.

Andre skeptikere hevdet at babyen var født flere dager tidligere. De mente også at Kate utsatte babyen for fare ved å vise den til verden så tidlig.

- Hun bryr seg ikke om sin datters helse. Kate utsetter den nyfødte for stor fare ved å være henne ute i offentligheten så tidlig. Det er unaturlig, skrev flere.

LES OGSÅ: William og Kate overrasket fansen utenfor fødestua