Dronning Elizabeth:

Bekymret etter dette

Flere har bitt seg merke i én spesiell detalj.

BLÅ HÅND: Dronning Elizabeth dukket denne uken opp for å ta imot den nye statsministeren i Skottland. Det har fått reaksjoner. Foto: Jane Barlow / Pa Photos / NTB
BLÅ HÅND: Dronning Elizabeth dukket denne uken opp for å ta imot den nye statsministeren i Skottland. Det har fått reaksjoner. Foto: Jane Barlow / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år kunne dronning Elizabeth feire sin 96. bursdag, og det britiske folk ser ikke ut til å være klare for å gi slipp på den regjerende monarken helt ennå.

Dronning Elizabeth har flere ganger bevist at hun ikke lar seg stoppe av hva som helst - i hvert fall ikke helsen.

Da Storbritannia denne uken fikk ny statsminister, Liz Truss, var det en strålende blid regent som tok henne imot på Balmoral Castle i Skottland.

Nå er imidlertid den rojale fansen bekymret for dronningens tilsynelatende skrantende helse.

Bekymret

Det er nemlig én detalj under besøket som har fått flere til å sperre opp øynene.

På de offisielle bildene kan man nemlig se en stor blå-grønn flekk på monarkens hånd, i tillegg til at hun bærer på en stokk, og flere spør seg nå om det er noe alvorlig som feiler dronningen.

Ifølge blant andre New York Post har nemlig flere tatt til Twitter for å uttrykke bekymring for helsen hennes.

«Hva skjer med dronningens hånd? Helt blå og lilla??» skriver en bekymret Twitter-bruker, mens flere andre hevder at den mangeårige monarken ser «skjør» ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.