BEKREFTER FORLOVELSEN: Prinsesse Caroline legger ikke skjul på sin glede over at hennes eldste sønn nå skal gifte seg. Foto: Stella Pictures
BEKREFTER FORLOVELSEN: Prinsesse Caroline legger ikke skjul på sin glede over at hennes eldste sønn nå skal gifte seg. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bekrefter sønnens forlovelse

- Jeg er veldig lykkelig, sier en stolt prinsesse Caroline av Monaco.

Publisert
SEOGHØR.NO: Dagen etter at franske Vogue meldte at prinsesse Caroline (55) av Monacos eldste sønn, Andrea Casiraghi  (28) har forlovet seg, bekrefter hans mor den glade nyheten.

- Jeg er veldig lykkelig over å kunngjøre forlovelsen mellom Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo (27), sier prinsessen i en pressemelding, ifølge bladet Hello.

Ifølge Vogue skal bryllupet stå i 2013 – to år etter drømmebryllupet til Andreas onkel, fyrst Albert (55) og fyrstinne Charlene (34).

Andrea er nummer to i arverekken til tronen i Monaco etter sin mor, prinsesse Caroline.

Sommeren 2004 kapret Tatiana den tidligere playboyprinsens hjerte. Paret møtte hverandre gjennom studier i Paris. I de åtte årene som er gått har paret hatt et stabilt forhold.

Derfor har monegaskerne i lang tid har trodd at Tatiana og Andrea snart vil gifte seg.

Den siste tiden har det også blitt spekulert i at Andreas colombianske kjæreste er gravid – men dette er ikke bekreftet av paret selv.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Charlotte Casiraghi blir modell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer