Märtha Louise:

Bekrefter ny kjæreste

- Jeg elsker deg, og er så lykkelig over å ha funnet deg.

KJÆRESTE: Märtha Louise har fått seg kjæreste. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTE: Märtha Louise har fått seg kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (47) skriver på Instagram at hun har funnet kjærligheten den amerikanske sjamanen Durek Verrett (44). Paret har den siste tiden jobbet sammen med et foredrag med folkus på selvrealisering, et foredrag de skal holde i Norge og Danmark i mai.

- Når du møter din tvillingsjel, så vet du det. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min. Shaman Durek har forandret livet mitt, som han gjør med så mange. Han har fått meg til å innse at betingelsesløs kjærlighet faktisk eksisterer på denne planeten, skriver hun til et bilde av de to, og legger til:

- Han omfavner hele meg uten spørsmål eller frykt. Han får meg til å le mer enn noen andre og har den dypeste visdom å dele. Jeg føler meg så glad og velsignet for at han er kjæresten min.

DATING: Det blir mye latter i Senkveld-studioet når Märtha Louise og Lilli Bendriss får spørsmål om dating og Tinder. Vis mer

- Vi elsker hverandre

Videre takker hun Durek for å inkludere henne inn i familien sin, og skriver at hun elsker ham fra denne evigheten til den neste.

- Og til de av dere som føler behov for å kritisere: Ro dere ned. Det er ikke opp til deg å velge for meg eller dømme meg.

- Shaman Durek er bare en mann jeg elsker å tilbringe tiden med, og som utfyller meg. (...) Alt jeg vet i øyeblikket er at vi elsker hverandre, og jeg er superglad, legger hun til.

Også Durek har delt et bilde av de to på sin Instagram-profil.

- Jeg elsker deg, og er så lykkelig over å ha funnet deg, kommenterer prinsessen under kjærestens innlegg.

SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Vis mer

Gjestet «Skavlan» sammen

I mars var paret gjester i «Skavlan» på TV 2, den gang som samarbeidspartnere. Da kunne de fortelle at de hadde møttes gjennom en felles bekjent i oktober i fjor.

Besøket fikk mye oppmerksomhet i ettertid, da Durek i et innlegg på Instagram reagerte på måten programmet hadde blitt klippet på.

Det samme innlegget ble delt på prinsessens profil, og besto av to videoer; en tatt med mobilkamera fra salen, og en annen fra det ferdigklipte programmet. Begge viste intervjuet med Durek.

TALKSHOW: I mars gjestet Shaman Durek Skavlan sammen med Märtha Louise. Foto: NTB Scanpix
TALKSHOW: I mars gjestet Shaman Durek Skavlan sammen med Märtha Louise. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Legg merke til forskjellen på disse to klippene. Hva som egentlig ble sagt og hva som ble tatt med i sendingen. Er det greit å klippe om et nytt svar på et spørsmål?» spurte Märtha Louise i innlegget, og oppfordret følgerne til å dele sin mening i kommentarfeltet.

I klippene fikk Durek spørsmål om hvorfor de ikke skulle holde foredrag i Sverige, når de skulle til både Danmark og Norge.

- Grunnen til at vi ikke besøker Sverige denne gangen er fordi jeg har så mye å gjøre i sammenheng med at jeg gir ut ei bok i år. Vi har snakket om det og ønsker å få til et besøk til Sverige seinere, sa han i det uredigerte klippet.

Skavlan stilte så et oppfølgingsspørsmål om Durek mener det er et annet type marked i Sverige for sjamanistisk tenkning.

SKAVLAN: Under besøket kunne de to fortelle at de møttes i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
SKAVLAN: Under besøket kunne de to fortelle at de møttes i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har vært mye i Sverige, og det svenske markedet trenger dette. Jeg elsker svensker, men de er veldig nysgjerrige og spør mye. De blander seg oppi alt. «Hva gjør du? Hva bygger du? Hvorfor er du her?», sa han og fortsatte:

- Det blir for mye og det hindrer man i å se seg selv. Man ser alltid seg selv gjennom andre. Man vil ha perfeksjon, men perfeksjon er ikke ekte, sier han og trekker fram blant annet janteloven.

I det klippede intervjuet var Dureks svar på oppfølgingsspørsmålet klippet som svaret på Skavlans første spørsmål, om hvorfor de ikke skal til Sverige.

LES OGSÅ: Tok toget to ganger - kostet 300 000 ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer