Pippa Middleton gravid igjen:

Bekrefter endelig gravidryktene

Pippas mor, Carole Middleton, uttaler seg om gladnyheten.

SNART TOBARNSFORELDRE: Pippa Middleton og ektemannen James Matthews venter nok et barn sammen. Her på bryllupsdagen sin i mai 2017. Foto: Pa Photos / NTB
SNART TOBARNSFORELDRE: Pippa Middleton og ektemannen James Matthews venter nok et barn sammen. Her på bryllupsdagen sin i mai 2017. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag bekrefter moren til hertuginne Kate (39) og Pippa Middleton (37), Carole Middleton (66), at sistnevnte datter venter sitt andre barn. Det skriver OK Magazine, som siterer Good Housekeeping.

Ryktene om at Pippa og ektemannen James Matthews venter sitt andre barn sammen begynte å svirre allerede før jul, men blir altså bekreftet først nå.

- Jeg håper å få se mer av familien min enn jeg fikk i fjor, inkludert, selvsagt, mitt nye barnebarn, sier Carole, som også legger til at hun ønsker å være en stor del av barnebarnas liv.

- Pippa og James er i ekstase. Det er fantastiske nyheter etter et vanskelig år. Hele familien gleder seg, sier hun videre.

Åpen om svangerskapet

Fra tidligere har ekteparet - som har vært gift siden 2017 - sønnen Arthur (2). Pippa Middleton fulgte i sin kongelige storesøsters fotspor da hun fødte sønnen ved sykehuset Lindo Wing of St. Mary's Hospital i 2018.

Den vordende tobarnsmoren har tidligere vært åpen om sitt første svangerskap. Ikke lenge før fødselen for to år siden, delte hun sine tanker om den siste fasen av svangerskapet sitt, da en ny spalte ble publisert i Waitrose Weekend.

Der la ikke Pippa, som er vant til å være i mye fysisk aktivitet, skjul på at hun syntes det var slitsomt å gå høygravid.

«Den siste måneden nærmer seg, og magen vokser hver dag. Det å holde seg i aktivitet er kinkig, og både ryggen og korsryggen føles støl og ukomfortabel», skrev hun blant annet i spalten, ifølge magasinet Hello.

DEN GANG DA: Pippa Middleton ble uventet verdenskjent da hun stilte som brudepike i bryllupet til Kate og William i april 2011. Foto: REX/ NTB
DEN GANG DA: Pippa Middleton ble uventet verdenskjent da hun stilte som brudepike i bryllupet til Kate og William i april 2011. Foto: REX/ NTB Vis mer

Pippa fortalte også om hvordan kroppen forandret seg mot slutten av svangerskapet, og hvordan dette påvirket hverdagslivet.

«Nå som kroppen endrer seg og forbereder seg på fødsel, sover jeg ikke like godt - og «babyboblen» har sprukket. Realiteten har slått inn, noe som kanskje er kroppens måte å forberede meg på det som kommer,» fortsatte hun.

Stjal showet

Den engelske sosietetskvinnen Pippa Middleton gikk en aprildag i 2011 fra å være «ingen» til å kanskje bli Storbritannias mest omtalte kvinne.

Samme dag giftet søsteren hennes, Kate, seg med den britiske arveprinsen William. To milliarder mennesker fulgte med mens seremonien ble sendt på tv-kanaler verden over.

Bruden klarte imidlertid ikke å stjele showet. Det sto Philippa Charlotte «Pippa» Middleton for. Iført en tettsittende, elfenbenhvit kjole fra Alexander McQueen som viste fram figuren hennes, ble hun slått opp i flere tabloidaviser rundt om i landet, og fikk en tittel som skulle holde seg for alltid - «Your Royal Hotness».

ISTE?: Internett har talt: Enkelte mener blant annet at Pippa, hertuginne Kates søster, har kledd seg ut som en iste-boks. Vis mer

Siden har hun vært populær i utenlandsk presse, og i 2017 var hun hovedperson i eget bryllup da hun giftet seg med James Matthews. Året etter ble de foreldre til lille Arthur, som nå altså skal bli storebror.

LES OGSÅ: Dronningen med historisk fravær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer