FIKK ÆREN: Det er den italienske designeren Valentino Garavani som har laget brudekjolen til Madeleine. Han har tidligere blant annet laget brudekjolen til Anne Hathaway og Adam Shulman.  Foto: Stella pictures
FIKK ÆREN: Det er den italienske designeren Valentino Garavani som har laget brudekjolen til Madeleine. Han har tidligere blant annet laget brudekjolen til Anne Hathaway og Adam Shulman. Foto: Stella picturesVis mer

Bekrefter at brudekjolen er Valentino

Det svenske hoff bekrefter ryktene rundt Madeleines kjole.

SEOGHØR.NO: Lørdag gifter prinsesse Madeleine seg med Chris O'Neill i Stockholm. Og mye av spenningen rundt bryllupet ligger rundt kjolen til prinsessen.

Det har tidligere blitt hevdet at det er designeren Valentino Garavani som har laget kjolen Madeleine skal ha på seg under bryllupet. Blant annet hevdet den svenske avisen Expressen det tidligere denne uken.

Fredag kom bekreftelsen fra det svenske hoffet.

«Prinsesse Madeleines brudekjole er skapt av den italienske designeren Valentino Garavani», heter det i en melding som hoffet har publisert på sine hjemmesider.

Valentino har tidligere laget brudekjolen nederlandske dronning Máxima bar da hun giftet seg med kong Willem-Alexander. Han stod også bak brudekjolen til greske Marie-Chantal.

Designeren er også venn av vår egen kronprinsesse Mette-Marit. Den italienske kjendisdesigneren står bak en lang rekke av Mette-Marits kjoler og tilbehør.

HER KAN DU SE ALLE VÅRE SAKER PÅ PRINSESSE-BRYLLUPET

LES OGSÅ: - Madeleines brudekjole avslørt