Prins Harrys ekser:

Begge ekskjærestene til Harry dukket opp i bryllupet

Dette er prins Harrys ekser.

LYKKEN BRAST: Det er spekulert i hvorvidt enten Cressida Bonas (t.v) eller Chelsy Davy (t.h) kunne ha hatt rollen Meghan Markle har nå, men forholdene viste seg å ikke vare. Slik har det gått med dem. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN BRAST: Det er spekulert i hvorvidt enten Cressida Bonas (t.v) eller Chelsy Davy (t.h) kunne ha hatt rollen Meghan Markle har nå, men forholdene viste seg å ikke vare. Slik har det gått med dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klokken 13 i dag får vi se Meghan Markle (36) i brudekjole i Windsor Castle, når den amerikanske skuespilleren gifter seg med prins Harry (33). Det er ventet at flere millioner kommer til å følge med på seremonien.

For et par år siden var det ikke gitt at den tidligere ungkaren skulle gifte seg. Harry ble nemlig kjent som en partyprins i sine ungdomsår, og ble ofte fotografert på fester og i «upassende» situasjoner.

Han var også kjent som en skjørtejeger, men har bare hatt to offisielle kjærester opp gjennom. At han er blitt koblet til et titalls kjendiskvinner, har han derimot aldri snakket om eller bekreftet.

Selv om prinsen nå har slått seg til ro, virker det ikke som han ønsker å la fortida være … Vel, i fortida. Harry har derimot invitert et knippe ekser til bryllupet.

Etter at det i flere måneder har vært spekulert på om prinsen hadde invitert ekskjærestene sine, dukket begge eksene opp rundt klokka 11.30 i dag.

Like etter at Chelsy Davy ankom, dukket prins Harrys andre ekskjæreste opp. Cressida Bonas var sammen med prinsen i en periode på to år. Som nevnt tidligere, har det lenge vært spekulert på at 33-åringens tidligere flammer sto på gjestelista, noe som viste seg å stemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer