SØSTRENE SLANK: Catherine «Kate» Middleton, nå hertuginne av Cambridge (t.v) og lillesøsteren Philippa «Pippa» Middleton, er begge så sylslanke at mediene er svært opptatt av figurene deres. Her er begge avbildet nylig. Foto: All Over Press
SØSTRENE SLANK: Catherine «Kate» Middleton, nå hertuginne av Cambridge (t.v) og lillesøsteren Philippa «Pippa» Middleton, er begge så sylslanke at mediene er svært opptatt av figurene deres. Her er begge avbildet nylig. Foto: All Over Press Vis mer

- Bedriver de en slankekonkurranse?

De sylslanke Middleton-søstrene spiser visstnok «ekstremt disiplinert» og «sandwicher uten brød»...

Publisert
SEHER.NO: Både prins Williams kone, hertuginne Catherine av Cambridge (29) - tidligere kjent som Kate Middleton, og hennes yngre søster «Pippa» Middleton (27), har fått mye oppmerksomhet for sin skjønnhet og sylslanke figurer.

Tidligere denne uken oste Catherine av Hollywood-glamour på en gallamiddag i London, men den nydelige kjolen fra Jenny Packham klarte ikke å skjule hennes svært tynne armer og smale midje. Lillesøster Pippa har på sin side fått massiv oppmerksomhet for sin lekre, veltrente rumpe.

Nå får Middleton-søstrenes figurer, som ikke har blitt fyldigere med årene, kjendisnettstedet HollywoodLife til å spekulrere i om de to skjønnhetene bedriver en slags slankekonkurranse.

«Kate Middleton ser veldig tynn ut om dagen (...) Men det gjør også hennes yngre søster Pippa! Hva er det som foregår? Prøver de å overgå hverandre i tynnhet?» undrer nettstedet.

HollywoodLife trekker frem kildeutsagn om at Catherine skal ha et ekstremt disiplinert matinntak - men ikke spiseforstyrrelser, og at hun holder seg til sunn mat som bønner, salat og laks. Nettstedet hevder også at begge Middleton-søstrene er blitt knyttet til den såkalte Dunkan-dietten, som er rik på proteiner og så godt som fri for karbohydrater.

Pippas nå verdenskjente rumpe skyldes også de intense pilates-øvelsene hun pleier å gjøre, men det er meget mulig at det er dietten som er utslagsgivende for hennes utrolig slanke figur.

- Hennes oppfatning av et sunt måltid er noen få salatblader, som hun skyller ned med grønn te. «Ingen karbohydrater» er mantraet hennes, sier en kilde ifølge DailyMail.

27-åringen skal også være kjent for å bestille en «sandwich uten brød», altså en salat, på sin stamcafé i bydelen Chelsea i London...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er dette Hollywood-mammaenes nye mosjonsform? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer