STOLTE FEDRE: Både David Beckham og prins William har ført slekters gang videre. Prinsen har litt å ta igjen på når det kommer til den tidligere fotballproffen - som er firebarnsfar. Denne uken ble det kjent at prins William blir pappa for andre gang. Her fra en tilsteldning i sommer. Foto: All Over Press
STOLTE FEDRE: Både David Beckham og prins William har ført slekters gang videre. Prinsen har litt å ta igjen på når det kommer til den tidligere fotballproffen - som er firebarnsfar. Denne uken ble det kjent at prins William blir pappa for andre gang. Her fra en tilsteldning i sommer. Foto: All Over PressVis mer

Beckham gir babyråd til prins William

Den kjekke firebarnsfaren vet hva han snakker om.

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken kunne rojalister verden over nok en gang juble over en kongelig gravidnyhet - til våren blir nemlig hertuginne Kate (32) og prins William (32) foreldre for andre gang.

Prins Williams gode venn David Beckham (39) var en av de første til å gratulere paret. Under New York Fashion Week fortalte han ifølge HelloMagazine at de to klarer seg utmerket i foreldrerollen - men han dristet seg likevel til å komme med et vennskapelig babyråd:

- De må definitivt sørge for å få sovet nok før den neste kommer!

NÆRE VENNER: David Beckham og Victoria Beckham var selvskrevne gjester da Kate og William giftet seg i Westmisterabbey i London i april 2011. Da var Victoria gravid med lille Harper Seven. Foto: All Over Press
NÆRE VENNER: David Beckham og Victoria Beckham var selvskrevne gjester da Kate og William giftet seg i Westmisterabbey i London i april 2011. Da var Victoria gravid med lille Harper Seven. Foto: All Over Press Vis mer

Og den tidligere fotballspilleren vet hva han snakker om - for selv er han pappa til fire barn.

Sammen med kona Victoria Beckham (40) har han sønnene Brooklyn (15), Romeo (11), Cruz (9) og datteren Harper (2).

Nære venner

Beckham startet fotballkarrieren i Manchester United, en av Englands største fotballklubber, på midten av 90-tallet, og har naturlig nok møtt prinsen ved en rekke anledninger.

De to har siden utviklet et nært vennskap, og ekteparet Beckham var selvskrevne gjester da Kate og William ble smidd i hymens lenker i Westminster Abbey 29. april 2011.

Mens Kate var gravid med George, stilte hun opp på en jobb sammen med David Beckham. Det var første gang hun viste seg igjen etter at hun var utskrevet fra sykehusoppholdet på grunn av ekstrem svangerskapskvalme, som hun også er rammet av i dette svangerskapet.

En fantastisk person

Videre i intervjuet roser Beckham Kate og William for deres foreldre-ferdigheter som de har vist med lille prins George (1):

- Jeg har kjent William i mange år, og han er en fantastisk person, og en like fantastisk far. Catherine er likedan; en veldig god mor. Og med den jobben de har, og de forpliktelsene jobbene innebærer, er det å ha tid til å være gode foreldre en utrolig egenskap.

ENGASJERT FAR: David Beckham har barna Harper, Cruz, Romeo og Brooklyn med kona Victoria Beckham. Her er han fotografert i Legoland med de tre yngste i California i fjor sommer.  Foto: FameFlynet
ENGASJERT FAR: David Beckham har barna Harper, Cruz, Romeo og Brooklyn med kona Victoria Beckham. Her er han fotografert i Legoland med de tre yngste i California i fjor sommer. Foto: FameFlynet Vis mer

Dobbelt kongelig festdag?

Prins Georgs lillesøster eller lillebror er ventet å bli født i månedsskiftet april/mai, og spenningen er stor om fødselen faller på foreldrenes bryllupsdag 29. april eller oldemor dronning Elizabeths bursdag 21. april.

Samme dag som den gledelige nyheten ble kjent fortalte Williams lillebror prins Harry (29) til The Telegraph at han gleder seg til å bli onkel igjen - og at han denne gangen håper det blir en jente:

- Det er fantastisk! Jeg gleder meg til å se broren min «lide» mer, og dersom det blir en jente kommer han nok til å lide enda mer - og det har jeg lyst til å se hvordan han takler.

Han sendte også lykkeønskninger til sin kjære svigersøster - som han har knyttet nære bånd med. Hun er også ved dette svangerskapet rammet av ekstrem morgenkvalme.

- Jeg håper virkelig at hun blir bedre snart, slik at hun og William sammen kan nyte prosessen igjen. Sist jeg møtte henne var hun i ok form. Det er en forferdelig ting å gå gjennom, men forhåpentligvis er hun på bedringens vei snart.

LES OGSÅ: Lille Harper elsker pappa David Beckham