Beatrix og Mette-Marit til Holmenkollen

Kongelig skifest i Holmenkollen på søndag.

PÅ BESØK: Søndag kommer prinsesse Beatrix til Holmenkollen, der hun skal være sammen med kronprinsesse Mette-Marit. Foto: All Over Press
PÅ BESØK: Søndag kommer prinsesse Beatrix til Holmenkollen, der hun skal være sammen med kronprinsesse Mette-Marit. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

 SEOGHØR.NO: I fjor ble det kjent at dronning Beatrix av Nederland abdiserte og overlot tronen til eldstesønnen kong Willem-Alexander. Prinsesse Beatrix -som hun nå heter - har fortsatt å representere for kongehuset sammen med sin sønn og dronning Maxima.'

Søndag er det skifest i Holmenkollen, og nå melder Kongehuset på sine nettsider at også prinsesse Beatrix vil være på plass på kongetribunen for å se langrennsdamene i aksjon samt hopprennet i Holmenkollen.

Saken fortsetter under bildet.«DD.MM. Kongen og Dronningen og H.K.H. Prinsesse Beatrix er til stede under world cup nordiske grener i Holmenkollen. DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessen og Prinsesse Astrid, fru Ferner, vil også være til stede», skriver kongehuset på sine nettsider.

Det har i alle år vært tette bånd mellom kongehusene i Norge og Nederland, en vennskap den yngre generasjonen også har fortsatt å pleie.

Det nye kongeparet i Nederland var også på plass under kronprins Haakons 40-årsdag i fjor sommer. Da fikk Maxima og Willem-Alexander se Haakon hoppe fallskjerm.

KongHarald deltok i den nederlandske prins Johan Frisos begravelse i fjor høst. Harald var prinsens fadder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer