Barna redder kongehuset

Det er deilig å være kongebarn - i Danmark.

REDDES AV UNGDOMMEN: -  Det er ingen tvil om at barna fører til en økt interesse for kongehuset. De styrker den positive oppfattelsen av kongehuset, sier den danske kongeeksperten Lars Hovbakke Sørensen Sørensen til Alive.dk.  Foto: Stella Pictures
REDDES AV UNGDOMMEN: - Det er ingen tvil om at barna fører til en økt interesse for kongehuset. De styrker den positive oppfattelsen av kongehuset, sier den danske kongeeksperten Lars Hovbakke Sørensen Sørensen til Alive.dk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Danskene er i lykkerus etter at prinsesse Marie (35) fødte en prinsesse tirsdag. Babyboomen hos de kongelige i Danmark er godt nytt for det danske kongehuset, mener kongeeksperten Lars Hovbakke Sørensen.

-  Det er ingen tvil om at barna fører til en økt interesse for kongehuset. De styrker den positive oppfattelsen av kongehuset, sier Sørensen til nettstedet Alive.dk.

Fra før har prins Joachim (42) sønnene Nikolai (12) og Felix (9) fra ekteskap med grevinne Alexandra. I tillegg har han prins Henrik (2) med Marie.

Legger man til kronprins Frederik (43) og kronprinsesse Marys (39) fire barn har dronning Margrethe (71) blitt bestemor åtte ganger på 12 år.

- Når det er flere generasjoner i kongehuset så er det også flere dansker som kan identifisere seg med dem, sier kongeeksperten.

Så gjenstår det å se om våre kongelige her hjemme vil sørge for en oppsving i populariteten til det norske kongehuset – og få flere kongebarn...  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prins Joachim fikk en datter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer