Du leser nå Se og Hør Pluss

Eksklusivt

Barna flyttet ut – Durek flyttet inn

Kjærestens rørende overraskelse kostet prinsessen familielivet - midlertidig.

DET FØRSTE BILDET: – Den beste overraskelsen noensinne var at du dukket opp på bursdagen min, Durek, etter seks lange måneder borte fra hverandre, skrev prinsesse Märtha Louise til dette bildet.
DET FØRSTE BILDET: – Den beste overraskelsen noensinne var at du dukket opp på bursdagen min, Durek, etter seks lange måneder borte fra hverandre, skrev prinsesse Märtha Louise til dette bildet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som Se og Hør nylig kunne avsløre, hadde prinsesse Märtha Louises (49) kjæreste, Durek Verrett (45), i dypeste hemmelighet klart å komme seg fra Los Angeles, USA, til Lommedalen i Bærum uten å bli oppdaget.

Det første tårevåte møtet mellom dem på over et halvt år, klarte de å holde helt skjult for offentligheten. Hjemme hos Märtha satte de seg begge i ti dagers karantene, som følge av koronapandemien og smittevernreglene. Durek kom fra USA, som i lang tid har vært stemplet som et blodrødt land i koronavirus-sammenheng.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer