POPULÆR: Kronprinsesse Victoria har i alle år vært tilstede under sin egen feiring på Öland. Men i år er hun på bryllupsreise. Dette bildet er fra feiringen i 2005.  Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Kronprinsesse Victoria har i alle år vært tilstede under sin egen feiring på Öland. Men i år er hun på bryllupsreise. Dette bildet er fra feiringen i 2005. Foto: Stella PicturesVis mer

Bare bursdagsbarnet mangler på 33-årsdagen

Kronprinsesse Victoria feirer 33-årsdagen alene med sin Daniel, men kanskje dukker hun opp på storskjerm.

SEHER.NO: I 32 år har det vært tradisjon at kronprinsesse Victoria feirer bursdagen sin i kongefamiliens ferieparadis på Öland, men på hennes 33-årsdag onsdag befinner hun seg på bryllupsreise under mer eksotiske himmelstrøk, der hun feirer dagen alene med sin Daniel.

Victoria-dagen feires allikevel på øya - med stor festforestilling, der  resten av den svenske kongefamilien er på plass.

- Feiringen av Victoria-dagen er en stor begivenhet på Øland. Jeg har selv opplevd det noen ganger i årenes løp - og det har alltid vært folkefest og stor stemning, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

- Det er klart det ikke blir helt det samme når jubilanten mangler, men jeg tror både folk på Öland og alle andre svensker virkelig unner Victoria for en gangs skyld å kunne feire dagen alene med sin Daniel.

Og på Öland går det rykter om at de to vil dukke opp på storskjerm under folkefesten på Idrettsplassen i Borgholm i kveld. Ellers er vel nysingle prinsesse Madeleine dagens store trekkplaster på ferieøya...

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun så ut til å lyse av kjærlighet