Babylykke i Monaco

Det kommer smårollinger på løpende bånd i fyrstefamilien.

BABYBOOM: Både fyrst Albert og nevøen Andrea skal bli pappa i nærmeste framtid. Mens fyrsten har to utenomekteskapelige barn fra før, er det Andreas andre barn som er på vei. Foto: All Over Press
BABYBOOM: Både fyrst Albert og nevøen Andrea skal bli pappa i nærmeste framtid. Mens fyrsten har to utenomekteskapelige barn fra før, er det Andreas andre barn som er på vei. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mai ble det kjent at Monacos fyrstinne er gravid, men fyrsteparet er ikke de eneste i familien som er i lykkelige omstendigheter.

Prinsesse Carolines sønn Andrea Casiraghi og hans Tatiana Santo Domingo venter ifølge Vanity Fair Italy også barn.

Dette blir i så fall parets andre barn. Sønnen Alexandre Andrea Stefano, som bare går under kallenavnet Sascha, ble født i mars 2013.

Graviditeten er imidlertid ikke bekreftet fra fyrstepalasset, noe som ikke er helt uvanlig i de kretser.

Sist Tatiana var gravid, fortalte hun det først da hun var i sjette måned. Da var det ikke lenger til å unngå å se babymagen. 

De vordende tobarnsforeldrene giftet seg tidligere i år i alpebyen Gstaad i Sveits.

Andrea er nummer to i arverekken etter sin mor - og jo lengre tid det gikk uten at onkel Albert og hans Charlene fikk sine egne arvinger, jo mer fryktet Andreas at han måtte ta over tronen. Nå kan han imidlertid puste lettet ut - fyrsteparet venter jo ikke bare en, men to arvinger før årsskiftet.

Det er virkelig snakk om babyboom i Monaco. Det er bare et knapt år siden Andreas søster, Charlotte Casiraghi, også ble mamma . Hun fikk sønnen Raphaël i desember i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer