- Babyen så litt tjukk ut

Mange kjendiser har ytret sine tanker om den kongelige babyen på Twitter etter at han ble vist frem.

EN DAG GAMMEL: Hertuginne Kate strålte da hun vinket til de oppmøtte med sin lille sønn i armene. Foto: FAME FLYNET
EN DAG GAMMEL: Hertuginne Kate strålte da hun vinket til de oppmøtte med sin lille sønn i armene. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag ettermiddag ble hertuginne Kate og prins William foreldre for aller første gang, etter at en kvart milliard hadde fulgt hertuginnens veer i spenning via Twitter.

Kort tid etterpå strømmet det på med gratulasjoner fra Hollywood-kjendiser og politikere.

Tirsdag ble den britiske tronearvingen vist frem for første gang, og det var en tydelig stolt nybakt far som snakket til den enorme folkemengden som hadde samlet seg foran sykehuset.

- Han likner på sin mor, heldigvis. Han har mye mer hår enn meg, spøkte prinsen.

Her er kjendisenes søte og morsomme reksjoner etter at de fikk se Kate og Williams førstefødte:

Komiker Chris O'Dowd
- Jeg synes den kongelige babyen så ut til å være en veldig fornuftig mann. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så han litt tjukk ut.

Skuespiller Elizabeth Banks
- Helt ærlig så er jeg mer imponert over Kates hår enn babyen. Det ser jo bare ut som en vanlig baby. Men håret hennes!!

Artist LeAnn Rimes
- Ok, etter å ha sett Kate vise frem babyen... har hun virkelig bært frem den ungen?! Lol... Hun ser helt perfekt ut! Gratulerer til dem.

Programleder Willie Geist
- Aldri i verden at det var første gang William satt inn babysetet i bilen. Det gikk altfor lett. Han har øvd seg i garasjen på slottet i ukevis.

Popstjerne Harry Styles
- En amerikansk reporter sa akkurat på TV: «De ser ut som en helt normal og lykkelig familie, Kate, babyen og Charles». Jeg tror vi må snakke litt sammen.

Skuespiller Busy Philipps
- Å holde en pressekonferanse 20 timer etter å ha født, er umulig for meg å forestille seg. Men jeg kan heller ikke klare å forestille meg å føde en fremtidig konge...

Programleder Ryan Seacrest
- Jeg klarte ikke å slutte å smile.

Komiker og skuespiller Wanda Sykes
- Jeg vedder for at alt den nye kongelige babyen tenker på akkurat nå er: «Jeg gleder meg helt sykt til å henge med onkel Harry!»

Artist Josh Groban
- Alle menneskene med notatblokker utenfor sykehuset håper inderlig at den kongelige babyen ville signere autografer!!

Reality-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi
- Det er helt uvirkelig hvor fantastisk Kate Middleton ser ut etter nettopp å ha født... Jeg vil ha det samme som du fikk når jeg skal ha min neste baby!

«Under samme tak»-stjernen Candace Cameron Bure
- Jeg elsker å se hvor vakker, ydmyk og beskjeden Kate ser ut sammen med William og babyen!LES OGSÅ: En halv milliard fulgte Kates veer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer