SPILLER KAMP: Prins William er ikke redd for å gå glipp av fødselen. Søndag spiller han en polokamp i Gloucestershire, to timers kjøring unna London. Foto: All Over Press
SPILLER KAMP: Prins William er ikke redd for å gå glipp av fødselen. Søndag spiller han en polokamp i Gloucestershire, to timers kjøring unna London. Foto: All Over PressVis mer

Babyen lar vente på seg

Nå drar prins William utenbys på polokamp.

SEOGHØR.NO:  Den nye tronarvingen lar vente på seg. Mens hele England holder pusten og venter på at Kate skal føde når som helst, er det ikke noe som tyder på at babyen kommer med det første.

I midten av juli har Kate termin, men nå har Prins William likevel takket ja til å spille en polokamp på søndag. Arrangementet foregår på Circester Polo Club i Gloucestershire, en to timers biltur unna London.

Hertuginne Kate skal imidlertid ikke være med for å heie på ektemannen, siden hun ikke vil forlate «sikkerhetssonen» i London så nært oppunder fødselen.

På St. Marys hospital, hvor Kate skal føde, har pressefotografene for lengst tatt oppstilling, og mange har ventet i flere dager på innleggelsen. 

Tildigere i uken ble det kjent at babyen må passes ekstra godt på når den kommer, ettersom den er et ettertraktet objekt for eventuelle kidnappere.

Veldedighetskampen på søndag har også flere kongelige celebriteter, prins Willams lillebror prins Harry skal også spille polo i Gloucestershire.


LES OGSÅ: Dronningens danser er pornostjerne