BRYLLUPSDAG: Om babyen kommer onsdag 29. april har hertugparet dobbel grunn til å feire. Foto: Ap
BRYLLUPSDAG: Om babyen kommer onsdag 29. april har hertugparet dobbel grunn til å feire. Foto: ApVis mer

Babyen kan komme på Kate og Williams bryllupsdag

Kate og William kan få dobbel grunn til å feire i dag.

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate og prins William krysser nå fingrene for at babyen snart kommer ut av mammas mage.

Ifølge den britiske storavisen Daily Mail hadde hertuginnen termin lørdag. Det var også den dagen som gav lavest odds hos bookmakerne i England, og dermed den dagen britene trodde hun ville føde på.

Men fortsatt venter folket på det nye medlemmet av den britiske kongefamilien.

Skulle opplysningene avisa sitter inne med stemme, er Kate i dag fem dager på overtid, noe som er uvanlig ved andregangsfødende.

Som en tommelfingerregel kan førstegangsfødende gjerne gå noen dager over termin, mens man vanligvis føder før termin i de påfølgende fødslene.

I helgen var imidlertid Kate observert på shopping, og hun så ikke ut til å være plaget av den store magen.

Saken fortsetter under bildet.

4 ÅR SIDEN: Hertuginne Kate og prins William feirer i dag bryllupsdag. Nå kan det bli dobbeltfeiring - Kate er fem dager på overtid!
4 ÅR SIDEN: Hertuginne Kate og prins William feirer i dag bryllupsdag. Nå kan det bli dobbeltfeiring - Kate er fem dager på overtid! Vis mer

Bryllupsdag

Skulle babyen komme i dag, er det er ikke hvilken som helst dato og dag.

For fire år siden, 29. april 2011, gikk hertuginne Kate opp midtgangen i Westminster Abbey og «fikk prinsen og halve kongeriket.»

Kommer babyen i dag kommer den nøyaktig fire år etter eventyrbryllupet i England.

Foreldrene har ikke gått ut med hvilket kjønn det blir, men mye kan tyde på at prins George blir storebror til en liten jente.

Kates mor Carole skal ha innredet barneværelset til hertugparet med rosa tapet, mens prins Charles har gått offentlig ut og sagt at han nå håper det kommer en liten jente.

Det hadde han neppe gjort om han ikke visste kjønnet...

Etter fødselen skal familien etter planen innlosjeres på Anmer Hall, familiens nye feriested som hertugparet fikk i gave av dronning Elizabeth etter at prins George kom til verden.

Den landlige eiendommen ligger i naturskjønne områder ved Sandringham, og hertuginne Kate har også oppholdt seg her under store deler av svangerskapet. Også Williams svigermor Carole skal oppholde seg på eiendommen framover.

Prins Harry var i helgen i London i forbindelse med et idrettsarrangement, men han skal nå ha returnert til Australia, hvor han for tiden oppholder seg.

Seoghør.no krysser fingrene og håper at Kate slipper å gå altfor lenge over termin...

LE OGSÅ: Den svenske kronprinsessen fronter norsk design