Hertuginne Meghan:

Ba om å møte kongen på tomannshånd

- Mulig hun ønsker å begrave stridsøksen.

ØNSKER Å MØTES: Hertuginne Meghan skal i kjølvannet av begravelsen ha et ønske om å rydde opp med kong Charles. Foto: Daniel Leal-Olivias / AFP / NTB
ØNSKER Å MØTES: Hertuginne Meghan skal i kjølvannet av begravelsen ha et ønske om å rydde opp med kong Charles. Foto: Daniel Leal-Olivias / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) deltok begge i dronning Elizabeths begravelse mandag, etter å ha tilbrakt de siste ti dagene i Storbritannia i sorg over dronning Elizabeths bortgang.

I løpet av denne tiden ser det ut til at paret har tatt grep for å bedre relasjonen med prins William (40) og prinsesse Kate (40) etter at de dukket opp på et kongelig oppdrag sammen.

FÅR IKKE HILSE: Et videoklipp fra dronning Elizabeth IIs begravelse får internett til å koke. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Nå hevder den kongelige kommentatoren Neil Sean at hertuginne Meghan skal ha sendt en forespørsel om å møte kong Charles på tomannshånd før hun forlater England sammen med prins Harry.

Det melder Daily Star.

Dette skal hun ha gjort med et håp om å lappe sammen det turbulente forholdet til ektemannens far.

Kan gjøre det mulig å begrave stridsøksen

Ekteparet skal visstnok ha flere uoppgjorte feider med kong Charles etter at de trakk seg tilbake fra den britiske kongefamilien.

Sean hevder at hertugparets tid i Storbritannia kan gjøre det mulig for partene å begrave stridsøksen.

GÅR VERDEN RUNDT: Ikke alt gikk helt etter planen under dronning Elizabeths begravelse. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

- Ifølge denne gode kilden ble forespørselen om å møtes på tomannshånd fremsatt i et formelt brev. Ifølge dette brevet skal hun ha skrevet at hun føler en slik samtale vil være en mulighet til å rense luften mellom dem, sortere sannhet fra urett og forklare noe av begrunnelsen bak det hertugparet har gjort de siste to årene.

- Modig av henne

Hertuginne Meghan og prins Harry forlot den britiske kongefamilien tidlig i 2020 da de flyttet til USA. Etter flyttingen utfordret hertugparet kongefamilien i et intervju med Oprah Winfrey (68).

I intervjuet, som ble offentliggjort i mars 2021, hevdet prins Harry at han hadde blitt kuttet ut økonomisk av sin far etter at han trakk seg fra sine kongelige plikter, noe som førte til rykter om en splittelse.

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gata i London, etter dronning Elizabeths begravelse, er ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

Selv om Sean antyder at Meghans påståtte invitasjon til kong Charles kan bidra til å fikse dette, innrømmer han at han er usikker på om samtalen vil finne sted.

- Vi har ingen anelse om dette kommer til å gå fremover, men jeg synes det er et veldig modig trekk av Meghan.

LES OGSÅ: Kastet ut Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer