Prins Harry:

Avvist av pappa

Fikk ikke lov å bo i et av kongens mange hus.

FIKK NEI: Prinsen trengte et sted å sove - men fikk ikke hjelp av sin far. Foto: REUTERS/Piroschka Van De Wouw/NTB
FIKK NEI: Prinsen trengte et sted å sove - men fikk ikke hjelp av sin far. Foto: REUTERS/Piroschka Van De Wouw/NTB Vis mer
Publisert

I juni kom nyheten om at prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) offisielt var kastet ut av Frogmore Cottage, og dermed ikke hadde retten til å benytte seg av stedet.

Frogmore var i lang tid parets bolig hver gang de besøkte Storbritannia, og ligger på kongefamiliens eiendom like ved Windsor slott utenfor London.

Det medfører at prinsen ikke lenger har fast bopel i Storbritannia, og i grunn står på bar bakke hver gang han besøker hjemtraktene. Nå skriver den britiske storavisen The Telegraph at prinsen er nødt til å gi beskjed til pappa, kong Charles (74), hver gang han trenger et sted å bo.

Fredag fikk publikum seg en overraskelse da de så Meghan Markle og Prins Harry på tribunen. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Tiktok. Vis mer

Prinsen skal tidligere denne måneden ha spurt Buckingham Palace og kongen om han kunne få bo i Windsor Castle, da han skulle delta på WellChild Awards 7. september.

Da skal forespørselen angivelig ha kommet for sent - og kong Charles nektet prins Harry å benytte seg av boligen den gangen.

Dette er ikke første gangen prinsen har fått avslag av faren sin. Da prinsen besøkte London før Invictus Games skal han ha ønsket å treffe sin far, og bo hos ham under oppholdet, skriver Independent.

Charles befant seg i Skottland på Balmoral, og inviterte heller sønnen dit - slik at de kunne tilbringe litt tid sammen.

Donald Trump la ikke skjul på hva han mente om prins Harry og Meghan Markle og deres utsagn i forbindelse med kroningen av Kong Charles. Video: GB News / Nigel Farage / Rød Løper. Vis mer

På grunn av timeplanene fikk ikke Harry til å reise dit, og spurte om han kunne få bo på Windsor Castle - også da ble forespørselen avvist.

De siste årene har det svirret rykter om dårlig stemning mellom prins Harry og resten av kongefamilien. Ryktemøllen fikk mer vann på seg da prinsen og hertuginnen medvirket i en dokumentar på Netflix - og da Harry ga ut boken «Spare».

LES OGSÅ: Deler private bilder fra bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer