Avviser kongelig romanse

- Jeg har nok rødt hår i livet mitt, sier Mollie King.

BENEKTER ROMANSE: Popstjernen Mollie King avviser at hun har et romantisk forhold til prins Harry.  Foto: All Over Press
BENEKTER ROMANSE: Popstjernen Mollie King avviser at hun har et romantisk forhold til prins Harry. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige uke spekulerte britiske medier i om prins Harry (27) hadde funnet seg en ny kjæreste, etter romansen med undertøysmodellen Florence Brudenell-Bruce.

Tabloidavisen Daily Mail skrev at Harry dater «The Saturdays»-stjernen Mollie King (24), som han skal ha møtt under et poloarrangement i 2010. De to skal ha møtt hverandre i hemmelighet hos felles venner. Men nå benekter King at hun har hatt noen romanse med den rødhårede prinsen.

- Vi er venner, men vi er ikke sammen. Jeg har nok rødt hår i livet mitt. Jeg har en kosedyr-puddel med rødt hår, sier hun ifølge The Sun.

Den flotte blondinen har også nektet for forholdet på Twitter.

- Jeg får mange Twitter-meldinger om prins Harry, men som jeg sa i forrige uke så dater jeg ham ikke og vi er ikke i et forhold. Vi er bare venner.

Prinsen er kjent som en skjørtejeger og datet Brudenell-Bruce etter  at det igjen ble slutt med av-og-på-kjæresten Chelsy Davy tidligere i år.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prinsen får pubforbud  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer