Hertuginne Meghan og prins Harry:

Avviser divaryktene om Meghan

- Lager middag til prins Harry hver kveld.

INGEN DIVA: Meghan lever angivelig ikke noe luksusliv som følge av hertuginne-tittelen. Blant annet hevder kilder hun selv står for egen styling og lager middag til prins Harry. Foto: NTB Scanpix
INGEN DIVA: Meghan lever angivelig ikke noe luksusliv som følge av hertuginne-tittelen. Blant annet hevder kilder hun selv står for egen styling og lager middag til prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

At hertuginne Meghan (37) sitt liv ble fullstendig snudd på hodet den dagen hun bestemte seg for å si «ja» til å bli Hennes Kongelige Høyhet, prinsesse Henry av Wales, er det liten tvil om.

Selv om hun allerede hadde satt sin fot inn i en celeber omgangskrets etter suksessen som Hollywood-skuespiller, blir det som alminnelig å regne sammenlignet med hennes nåværende rolle som hertuginne av Sussex.

Selv om livet som kongelig medlem innebærer at en del arbeidsoppgaver blir utført av andre, er det enkelte ting Meghan angivelig skal nekte å gi slipp på.

Står for egen styling

Venner av paret skal angivelig ha fortalt People at Meghan slett ikke har noen personlig kokk. Tvert imot står Meghan for all matlaging som foregår i parets hjem i Kensington Palace, og de hevder også at hun selv lager middag til ektemannen hver kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer