AVVISER BRUDDRYKTENE: Ari Behn sier til Se og Hør at det ikke er noen i krise i ekteskapet til han og prinsesse Märtha Louise. Foto: FAME FLYNET
AVVISER BRUDDRYKTENE: Ari Behn sier til Se og Hør at det ikke er noen i krise i ekteskapet til han og prinsesse Märtha Louise. Foto: FAME FLYNETVis mer

Avviser bruddryktene

- Märtha er en fantastisk kvinne å leve sammen med.

SEOGHØR.NO:  Prinsesse Märtha Louise (41) og Ari Behn (40) har ikke vært avbildet sammen i offentligheten siden i sommer. 125 dager uten en eneste felles opptreden har ført til en massiv rykteflom rundt ekteskapet til et av Norges mest eksponerte par.

Onde tunger vil ha det til at det er knute på tråden, og at en skilsmisse er nært forestående.

Etter å ha forholdt seg taus i lang tid, tar Ari nå bladet fra munnen og slår kraftig tilbake mot ryktene i Se og Hør. Han avviser bestemt at de sliter med samlivet.

- Vår kjærlighet er sterkere enn noensinne. Märtha er en fantastisk kvinne å leve sammen med, fastslår Ari til Se og Hør.

Til Se og Hør forklarer 40-åringen - som nylig lanserte sin egen vin - hvorfor han de siste månedene ikke har vært like mye å se i det offentlige rom som tidligere.

– Det er i overkant mye, akkurat nå. Jeg innrømmer det. Jeg får ikke til å rekke over alt. Men vi er alle overlykkelige over å starte et nytt liv i London. Det er gode, eventyrlige dager, konstaterer han tilfreds.

Les resten av det store intervjuet med Ari Behn fra Italia i tirsdagens Se og Hør!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Droppet kongelig bryllup for guttetur