TRE I FAMILIEN: Prins William og Hertuginne Kate ble hundeeiere før jul. Navnet ble Lupo, fra det latinske ordet «Canis Lupus», som betyr ulv.  Foto: Stella Pictures
TRE I FAMILIEN: Prins William og Hertuginne Kate ble hundeeiere før jul. Navnet ble Lupo, fra det latinske ordet «Canis Lupus», som betyr ulv. Foto: Stella PicturesVis mer

Avslørte navnet på sitt nye familiemedlem

Navnet på Kate og Williams nye hund har vært en godt bevart hemmelighet, men så avslørte hertuginnen det selv.

SEOGHØR.NO: Like før jul fikk hertuginne Kate (30) en liten valp i kjærlighetsgave fra ektemannen prins William (29). Kanskje med tanke på at hun ikke skulle føle seg ensom, når han skulle ut på oppdrag. Prinsen er som kjent utplassert som helikopterpilot på Falklandsøyene for tiden, og skal være hele seks uker borte fra sin fru.
 
Navnet på den lillle Cocker Spaniel-valpen har til nå vært en godt bevart hemmelighet, men da Kate besøkte en skole i Oxford tirsdag, skal hun ha avslørt  navnet. Skolebarna ga nemlig den rojale gjesten en liten tøyhund, hvor på hertuginnen spurte hva den het. Men barna hadde ikke gitt hunden et navn, og dermed tok Kate ansvar.

- Jeg kaller den Lupo etter min egen hund, sa hun ifølge Daily Mirror.  Navnet ble senere bekreftet av Slottet.

Lupo skal være fra det latinske ordet «Canis Lupus» som betyr ulv.

- Hertugparet bestemte navnet Lupo i felleskap. De likte hvordan det spiller på ordet ulv, sier en kilde til den engelske avisen.

Det er dog lite som minner om en ulv, når man ser bilder av den fire måneder gamle Cocker spanielen. Men kanskje gir navnet styrken den trenger til å vokte matmor mens matfar er ute på jobb.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Denne hunden blir forfulgt av paparazzier