<strong>PÅ TUR MED PAPPA:</strong> Prins William og hertuginne Kate har fått tre barn på fem år. Her med prins George og prinsesse Charlotte. Foto: NTB Scanpix
PÅ TUR MED PAPPA: Prins William og hertuginne Kate har fått tre barn på fem år. Her med prins George og prinsesse Charlotte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Kate:

Avslørte hva barna kaller prins William

Vesle prins George har kallenavn på både pappa og oldemor.

Publisert

For de aller fleste er prins William (36) kjent som «Hans kongelige høyhet», men innenfor husets fire vegger har han et koselig kallenavn. Det avslørte nylig kona, hertuginne Kate (36), skriver People.

William og Kate er foreldre til de tre sjarmtrollene prins George (5), prinsesse Charlotte (3) og prins Louis (7 mnd.), og mens mange kaller foreldrene sine for «mamma» og «pappa» eller «mor» og «far», går prins William under navnet «pops» - eller «paps» på norsk.

Det var da hertugparet besøkte fotballklubben til den britiske byen Leicester onsdag at en av de oppmøtte, Fiona Sturgess, delte følgende med reporterne som var til stede:

- Kate fortalte at William spilte fotball med barna i går kveld, og en av ungene, jeg tror det var George, sa: «Skal du spille fotball i morgen, paps?», skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>HÅND I HÅND:</strong> Her er prins William med sine to eldste barn etter dåpen av prins Louis i juli. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Her er prins William med sine to eldste barn etter dåpen av prins Louis i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har kallenavn på dronning Elizabeth også

Det er ikke bare prins William som har fått sitt eget kallenavn. Hertuginnen har nemlig tidligere åpnet opp om opp om dronning Elizabeths (92) spesielle forhold til oldebarna, og avslørt hva den lille prinsen kaller monarken.

- George er bare to og et halvt år og han kaller henne «Gan-Gan», fortalte Kate i dokumentaren «The Queen at Ninety» fra 2016, ifølge People.

- Hun legger alltid igjen en liten gave på rommene deres under besøk, og det viser bare hvor glad hun er i familien, delte hun videre.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>FEIRET BURSDAG:</strong> Da prins Charles fylte 70 år i 2015, var familien samlet på balkongen til Buckingham Palace. Ifølge Kate har dronning Elizabeth et nært forhold til oldebarna sine. F.v: Camilla, prins Charles, prins William med prins George på armen, og dronning Elizabeth. Foto: NTB Scanpix
FEIRET BURSDAG: Da prins Charles fylte 70 år i 2015, var familien samlet på balkongen til Buckingham Palace. Ifølge Kate har dronning Elizabeth et nært forhold til oldebarna sine. F.v: Camilla, prins Charles, prins William med prins George på armen, og dronning Elizabeth. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hemmelig

Lille George skal en gang bli Englands fremtidige konge, etter at hans bestefar og far har gjort sitt på tronen. Det vet han derimot ingenting om ennå, skal vi tro den britiske nettavisen Express.

Både Kate og William har tidligere uttalt at de har forsøkt å holde den blivende monarkens oppvekst så normal som mulig. Det var slik William sin oppvekst var, noe som ga ham spillerom til å bare være et barn - uten forventninger og annet mas.

Derfor har hertugparet bestemt seg for å ikke avsløre overfor sønnen at han en dag skal bli landets og samveldets nye konge.

- Det finnes en tid og et sted der George vil få fortalt og forstå hvordan han passer inn i alt. Men akkurat nå handler det om å etablere et sikkert og stabilt miljø rundt ham, og å vise ham så mye kjærlighet jeg kan som en pappa, har prins William tidligere uttalt til BBC.

<strong>FAMILIETID:</strong> I sommer koste hertuginne Kate og barna seg på gresset mens de så på at paps spilte polokamp. Foto: NTB Scanpix
FAMILIETID: I sommer koste hertuginne Kate og barna seg på gresset mens de så på at paps spilte polokamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Advarer Meghan før julefeiringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer