<strong>OVERIVRIG:</strong> Prins Harry og gravide hertuginne Meghan er for tiden på besøk rundt om i Australia. Søndag deltok de på et arrangement sammen, der prinsen tok seg god tid til å prate med fansen. Én kommentar stikker seg derimot ut, og flere mener nå at han kan ha avslørt kjønnet på babyen. Foto: NTB scanpix
OVERIVRIG: Prins Harry og gravide hertuginne Meghan er for tiden på besøk rundt om i Australia. Søndag deltok de på et arrangement sammen, der prinsen tok seg god tid til å prate med fansen. Én kommentar stikker seg derimot ut, og flere mener nå at han kan ha avslørt kjønnet på babyen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan

Avslørte Harry kjønnet her?

Flere ting peker mot at prins Harry og Meghan allerede vet hva de får.

Publisert
Sist oppdatert

Det var på mandag at kongelige tilhengere over hele verden fikk rett i spekulasjonene sine, da det endelig ble kunngjort at hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) til neste år blir foreldre for første gang.

«Deres kongelige høyheter hertugen og hertuginnen av Sussex er veldig glade over å kunngjøre at hertuginnen av Sussex venter barn våren 2019», het det i meldingen fra Kensington Palace.

GIFT: Harry og Meghan avla sine troskapsløfter, og ble mann og kone 19. mai. Video: AP Vis mer Vis mer Vis mer

Paret befinner seg for tiden i Oseania, der de blant annet besøker Australia og New Zealand. De har snakket med mange lokale beboere, og snakker gjerne om hvor mye de gleder seg til å bli foreldre.

Det er ikke kjent hvor langt Meghan er på vei, men det er blitt spekulert på om hun er alt fra 12 uker på vei, til halvveis i andre trimester.

Avslørte kjønnet?

Det er i hvert fall ingen tvil om at de gleder seg. Nå hevdes det at en litt for overivrig prins Harry kanskje kan ha avslørt kjønnet til den kommende babyen.

Det er People som omtaler saken. Meghan har beskrevet svangerskapet som «å ha jetlag», og det er utvilsomt mange rare følelser i sving akkurat nå. Stort sett er de nok glade, og deler mer enn gjerne med folk de møter på sin vei.

<strong>BLIR FORELDRE:</strong> Prins Harry og hertuginne Meghan blir våren 2019 foreldre for første gang. Nå menes det at prins Harry har avslørt kjønnet. Foto: NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Prins Harry og hertuginne Meghan blir våren 2019 foreldre for første gang. Nå menes det at prins Harry har avslørt kjønnet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da paret deltok på Invictus Games i Sydney denne søndagen, var det mange som hadde møtt opp i håp om å få et glimt av hertugparet. En video av det hele ble publisert på Instagram av en fankonto.

En ivrig fan ropte mot prins Harry at hun håper babyen er en jente, noe prinsen reagerte fint på. Han svarte nemlig følgende på utropet:

- Det håper jeg også!

Flere mener nå at dette kan ha vært bekreftelsen «alle» har ventet på siden graviditeten ble kunngjort forrige mandag. Harry kunne også fortelle til de jublende folkemassene i Sydney at han var stolt over å kunne være der sammen med sin kone.

- Jeg har vært så stolt over å kunne introdusere min kone til dere, og vi er så glade for at vi kan feire vår personlige glede, vårt nyeste tilskudd til familien, sammen med dere alle, sa han.

Flere hint

Det er ikke det eneste hintet som har kommet om hvilket kjønn den kommende babyen har.

Nylig møtte paret en liten jente i Australia ved navn Harriet. Ifølge Sunday Express skal Harry ha fortalt til foreldrene at han synes det var et nydelig navn.

<strong>GLADE TURISTER:</strong> Det er mange som har gratulert hertuginne Meghan med svangerskapet. Prins Harry kan ha avslørt kjønnet i et øyeblikk av overtenning, mener flere medier. Foto: NTB scanpix
GLADE TURISTER: Det er mange som har gratulert hertuginne Meghan med svangerskapet. Prins Harry kan ha avslørt kjønnet i et øyeblikk av overtenning, mener flere medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er derfor ikke utenkelig at Harriet - som for øvrig er den kvinnelige versjonen av hans eget navn - er oppe til vurdering.

People skriver at det allerede er flere som vedder på hva den kommende krabaten skal hete. Victoria er det mest populære alternativet, mens Alice og Elizabeth også er populære og potensielle alternativer. Det er derimot også flere som vedder på guttenavn, der åpenbare kandidater som Albert og Arthur står høyt i kurs.

ENGLAND: Prinsesse Eugenie av England gifter seg med Jack Brooksbank på Windsor Castle i dag. Her ankommer hennes noe mer kjente fettere, prins William og Harry, med prinsesse Kate og hertuginne Meghan. Video: AP Vis mer

Varme gratulasjoner

Det var altså på mandag at hertuginne Meghan og prins Harry kunngjorde overfor en hel verden at de venter sitt første barn sammen.

Helt siden Meghan og Harry giftet seg 19. mai, har mange ventet spent på babynyheten. To av dem som ble informert om svangerskapet i forkant av den offentlige avsløringen, var hertuginnens far og mor, ifølge The Sun.

<strong>NÆRT FORHOLD:</strong> Meghan Markle og moren Doria Ragland står hverandre svært nære. Sistnevnte skal, i motsetning til Thomas Markle, ha fått nyheten om et kommende barnebarn direkte fra hertuginnen. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Meghan Markle og moren Doria Ragland står hverandre svært nære. Sistnevnte skal, i motsetning til Thomas Markle, ha fått nyheten om et kommende barnebarn direkte fra hertuginnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Moren til hertuginne Meghan, Doria Ragland (62), har uttalt at hun er «veldig glad over den gledelige nyheten» og at hun «ser frem til å ønske sitt første barnebarn velkommen».

Den mye omtalte Thomas Markle (74) har på sin side holdt en lav profil. En kilde nær Thomas forklarte denne uken at 74-åringen skal være i ekstase etter å ha fått høre nyheten. Samtidig gir han uttrykk for at han ønsker å være en stor del av sitt kommende barnebarns liv.

- Thomas er utrolig glad. Han fikk høre nyheten før den ble gjort kjent, og er i ekstase. Han tror Meghan kommer til å bli en fantastisk mor, sa en kilde til The Sun denne uken.

Hedret avdød svigermor

Prins Harry og Meghan har så langt ikke kommet med en offisiell uttalelse etter at babynyheten ble kjent mandag. Allerede timer etter kunngjøringen fra Kensington Palace dukket det kongelige paret imidlertid opp på sin første offentlige opptreden som vordende foreldre i Sydney i Australia.

Iført en hvit, knelang kjole, designet av den australske designeren Karen Gee, stylet med noen helt spesielle sommerfugl-øredobber, hedret hun sin avdøde svigermor prinsesse Diana.

<strong>SPESIELLE ØREDOBBER:</strong> Hertuginne Meghan avbildet i Taronga Zoo iført sommerfugløredobbene som tilhøtre prinsesse Diana. Foto: Reuters/ NTB scanpix
SPESIELLE ØREDOBBER: Hertuginne Meghan avbildet i Taronga Zoo iført sommerfugløredobbene som tilhøtre prinsesse Diana. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Under besøket i Sydney var det også en annen hendelse som tok oppmerksomheten til fotografene. Blant de mange som hadde møtt opp var en av prins Harrys største fans, Daphne Dunne (98), som hadde funnet seg en plass helt foran i folkemengden.

Det var dermed ikke vanskelig for den britiske prinsen å få øye på den 98 år gamle damen som han har møtt på flere ganger tidligere.

LES OGSÅ: - Gråt i to dager etter ektemannens uttalelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer