BLIR FORELDRE I HØST? Kronprinsesse Victoria og prins Daniel skal ifølge statistikken og svenske Se og Hør bli foreldre i høst. Foto: SCANPIX
BLIR FORELDRE I HØST? Kronprinsesse Victoria og prins Daniel skal ifølge statistikken og svenske Se og Hør bli foreldre i høst. Foto: SCANPIX Vis mer

- Avslørte graviditeten på kongens bursdag

Kronprinsesse Victoria skal ha avslørt graviditeten til Carl Gustaf på bursdagen hans, hevder svenske Se og Hør.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at Sveriges kronprinsesse Victoria (33) og prins Daniel (37) giftet seg i Stockholm i fjor sommer, har verden ventet på at kronprinsessen skal bli gravid.

Og nå hevder svenske Se og Hør at slottet allerede kan glede seg over at 33-åringen venter barn.

Under prinsebryllupet i London i helgen skal Victoria og Daniel nemlig ha holdt seg unna alkohol, og grunnen til det skal ifølge bladet delvis ha vært på grunn av graviditeten, og delvis på grunn av at de skulle tidlig hjem til Carl Gustavs 65-årsdag neste dag.

Og det var nettopp i bursdagen til faren at kronprinsessen skal ha røpet nyheten.

- Du skal bli morfar, skal Victoria ifølge svenske Se og Hør ha sagt.


Victorias kjolevalg den siste tiden forsterker også spekulasjonene rundt graviditeten. 33-åringen har nemlig valgt kjoler som ikke har vært spesielt trange rundt magen.

Dersom ryktene stemmer, betyr det at kong Carl Gustaf og dronning Silvia blir besteforeldre for første gang i høst.

Allerede i desember ble det spekulert i om Victoria kommer til å bli mamma i høst. Svenske Aftonbladet.se kartla da Bernadotte-slektens barnefødsler, og kom fram til at dersom statistikken stemmer, kommer kronprinsessen til å bli mor den 17. oktober 2011.

- Jeg tror vi snart får se en kongelig mage, sa hoffekspert Roger Lundgren før jul.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Sofia festet med Kungen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer