Avslørte forloverne på Twitter

Nettfansen fikk først vite hemmeligheten til prins William og Kate Middleton.

VELGER FAMILIE: Prins William og Katie Middleton har begge bedt sine søsken om å være forlovere i deres kommende bryllup. Foto: All Over Press
VELGER FAMILIE: Prins William og Katie Middleton har begge bedt sine søsken om å være forlovere i deres kommende bryllup. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Akkurat som vårt eget kronprinspar, har britiske prins William og hans forlovede Kate Middleton tatt sosiale medier i bruk for å kommunisere direkte med folket.

Mandag benyttet de to sin Twitter-side (som står oppført som «Clarence House»), til å avsløre hvem de to har valgt som forlovere til sitt bryllup 29. april.

«Prins William har bedt sin bror, prins Harry om å være hans forlover. Kate Middleton har bedt sin søster Pippa Middleton om å være hennes forlover», står det på Twitter-siden.


Paret avslører også at lady Louise Windsor (7), Margarita Armstrong-Jones (8), Grace Van Cutsem (3) og Eliza Lopez skal være brudepiker. Tom Pettifer (8) - som i likhet med Grace Van Cutsem er prins Williams gudbarn, skal også være med i seremonien.

Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland hevder det britiske prinseparets valg av forlovere ikke er overraskende.

- Forloverne var de samme som jeg hadde tippet på forhånd. Prins Harry står broren sin svært nær. Når det gjelder Pippa, så er hun ikke bare Kates søster, men også hennes beste venninne.

- Når det gjelder brudepiker, så følger de tradisjonen fra andre kongelige bryllup: Man velger barn av slektninger og nære venner, sier han til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun raser ned i vekt