LYKKELIGE FORELDRE: Mike Tindall og Zara Phillips ville ikke vite kjønnet i forkant, derfor hadde de ikke navnet klart da de fikk ei lita jenta på fredag. Nå har de imidlertid bestemt seg.
LYKKELIGE FORELDRE: Mike Tindall og Zara Phillips ville ikke vite kjønnet i forkant, derfor hadde de ikke navnet klart da de fikk ei lita jenta på fredag. Nå har de imidlertid bestemt seg. Vis mer

Avslørte barnets navn på Facebook

Endelig er navnet til Dronning Elisabeths nyeste oldebarn klart.

SEOGHØR.NO: I dag annonserte det britiske kongehuset via Facebook at dronning Elisabeths oldebarn har fått navnet Mia Grace Tindall.

Storbritannia var i gledesrus da dronningens barnebarn Zara Phillips (32) og hennes ektemann, Mike Tindall (35), fikk en datter 17. januar, og har ventet i spenning på navnvalget.

Lille Mia Grace er dronning Elisabeths fjerde oldebarn, prins Georgs tremenning, og blir med det den sekstende i arverekken til den britiske tronen.

KUSINER: Prins William og Zara er kusiner, og har vært mye sammen i oppveksten. Her fra en polokamp i 2004.  Foto: All Over Press
KUSINER: Prins William og Zara er kusiner, og har vært mye sammen i oppveksten. Her fra en polokamp i 2004. Foto: All Over Press Vis mer

Dronningens barnebarn er gift med Englands rygbykaptein, Mike Tindall.

Paret hadde store problemer i ekteskapet da det ble kjent at Mike hadde kost seg utenomekteskapelig under et rugbystevne på New Zealand for noen år tilbake. Zara og Mike la imidlertid den vonde tiden bak seg, giftet seg - og nå har de blitt stolte foreldre.

LES OGSÅ: England venter på kongelig fødsel.