Fyrstinne Charlene:

Avslører vill regning

Fyrstinne Charlene skal ha fått behandling ved luksuriøs klinikk de siste månedene.

ENDELIG HJEMME: Fyrstinne Charlene kom nylig hjem. Nå skal det ha blitt avslørt hvor hun fikk behandling. Foto: Pierre Villard/SIPA/Shutterstock/NTB
ENDELIG HJEMME: Fyrstinne Charlene kom nylig hjem. Nå skal det ha blitt avslørt hvor hun fikk behandling. Foto: Pierre Villard/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden kunne kongehuset i Monaco dele den hyggelie nyheten om at fyrstinne Charlene (44) omsider var kommet hjem til ektemannen fyrst Albert (64) og parets to tvillinger Gabriella og Jaques (7), etter å ha mottatt behandling i utlandet i mange måneder.

Fyrstinnen tilbrakte store deler av fjoråret i hjemlandet Sør-Afrika, hvor hun opprinnelig skulle være i et par-tre uker.

En alvorlig øre-, nese- og hals-infeksjon førte imidlertid til at hun måtte bli værende i over ti måneder.

Både Charlene og ektemannen ga riktignok helseoppdateringer både nå og da, og i november ble det kjent at hun ble i nnlagt på et behandlingssenter, bare få dager etter at hun kom tilbake til fyrstedømmet.

Frem til nå har det imidlertid vært ukjent hvor fyrstinnen har oppholdt seg de siste fire månedene, før hun for en drøy uke siden fikk reise hjem til familien.

- Luksuriøst behandlingssenter

Nå hevder dog flere utenlandske medier, deriblant Daily Mail, å vite hvor 44-åringen har fått behandling - og det skal etter alt å dømme ikke ha vært billig.

Fyrstinne Charlene skal angivelig ha tilbrakt den siste tiden ved den luksuriøse klinikken Clinic les Alpes nær Montreux ved Genfersjøen i Sveits, en klinikk som skal være blant de beste når det kommer til mental helse og behandling av avhengighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer