Sarah Ferguson og prinsesse Diana:

Avslører: - Vi ble arrestert

«Fergie» mimrer tilbake om sin gode venninne, og kommer med avsløring.

BESTEVENNER: Sarah Ferguson og Diana hadde et langt vennskap. Foto: Alisdair Macdonald/REX/NTB.
BESTEVENNER: Sarah Ferguson og Diana hadde et langt vennskap. Foto: Alisdair Macdonald/REX/NTB. Vis mer
Publisert

Sarah Ferguson (63) og bestevenninnen, avdøde prinsesse Diana, gjorde masse ugagn i sin tid, skal vi tro Ferguson selv.

«Fergie» gjestet nylig «The Kelly Clarkson Show», og der fikk hun både verten og skuespiller Ike Barinholtz (46) til å le da hun mimret tilbake, og fortalte om en spesiell hendelse i forkant av hennes eget bryllup med eksmannen prins Andrew (63), skriver People.

Hertuginnen av York kan nemlig avsløre at hun og Diana ble arrestert i utdrikningslaget i forkant av det kongelige bryllupet i 1986.

Duoen hadde kledd seg ut som politi i anledning festen.

UTKLEDD: Slik så Diana (t.v.) og Sarah Ferguson (t.h.) ut da de ankom utestedet. Foto: Skjermdump The Kelly Clarkson Show.
UTKLEDD: Slik så Diana (t.v.) og Sarah Ferguson (t.h.) ut da de ankom utestedet. Foto: Skjermdump The Kelly Clarkson Show. Vis mer

- Vi satt på utestedet, og så kom servitøren bort til oss og sa: «Unnskyld meg, dette er en klubb bare for medlemmer. Det er for gøy. Vi serverer ikke politifolk her», forklarer 63-åringen.

På spørsmål fra Clarkson (40) om servitøren trodde de var ekte politi, svarer hun «ja».

PRINSESSE DIANA: Filmen «Spencer» skildrer prinsesse Dianas dramatiske liv. Vis mer

Da de to rojale kvinnene forlot utestedet ble de arrestert for å utgi seg for å være politi. De ble til og med plassert i baksetet på en politibil.

Videre kan Ferguson avsløre at Diana tok seg til rette i politibilen, og galflet i seg posen med snacks hun fant i baksetet - noe politimannen ikke likte, og sa at det fikk hun ikke lov til.

Selv om prinsessen og hertuginnen hadde skjult forlovelsesringene godt for anledningen, fant politiet til slutt ut av hvem de egentlig var.

På spørsmål om hun savner sin gode venninne, som døde i en tragisk bilulykke i Paris i 1997, svarer hun «nei».

KONGELIG: Utroskapsskandalen knyttet til grevinne Alexandra har skapt furore i Danmark. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug. Foto: Facebook/Det danske kongehus, Instagram/@denmarkinfrance, Dan Mariegaard. Vis mer

- Hun er med meg hver dag. Hun og jeg lo mye sammen. Vi havnet mye i trøbbel. Vet du hva hun pleide å gjøre? Fortelle meg de verste vitsene rett før jeg måtte være seriøs.

«Fergie» og Diana var bestevenner helt fra tenårene, lenge før førstnevnte giftet seg med Andrew og sistnevnte med kong Charles (73).

LES OGSÅ: Snakker ut om kongelig affære

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer