Hertuginne Kate:

Avslører sønnens varme hyllest

Den britiske hertugfamilien feirer morsdagen med helt spesielle bilder.

MORSDAG: Hertuginne Kate og prins William er foreldre til prinsesse Charlotte og prins George. Paret har også sønnen prins Louis. Foto: NTB Scanpix
MORSDAG: Hertuginne Kate og prins William er foreldre til prinsesse Charlotte og prins George. Paret har også sønnen prins Louis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag er det morsdag i Storbritannia, og i den anledning har Kensington Palace delt flere bilder på sin Instagram-profil.

Brukeren, som følger prins William (37), hertuginne Kate (38) og deres tre barn, prins George (6), prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (1), tett, har delt fire forskjellige bilder, som omhandler tre forskjellige mødre.

«Til alle mødre, nye og gamle, og familier som tilbringer tid sammen eller fra hverandre. Vi tenker på dere alle i denne vanskelige tiden. Gratulerer med morsdagen», skriver de innledningsvis.

Det første bildet er av hertuginnen selv med Charlotte på ryggen. I bakgrunnen ser man også William med parets eldste sønn på ryggen.

«Hertugen og hertuginnen med barna i Norfolk», er beskrivelsen av bildet.

Gave til moren

Neste bilde er et man har sett flere ganger tidligere, av avdøde prinsesse Diana sammen med sønnene prins William og prins Harry (35).

Også Kates mor, Carole Middleton (65), er med i bildespesialen på morsdagen.

Det er riktignok det siste bildet som er delt som får mye oppmerksomhet. Det er nemlig et kort seks år gamle prins George har laget til Kate. På kortet har han brukt flere farger, tegnet en blomst og limt på detaljer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer