Prinsesse Diana:

Avslører prinsesse Dianas matvaner

- Hun elsket de enkle tingene.

MATGLAD: Prinsesse Diana var svært lett å lage mat til, ifølge Kensington Palace sin tidligere kokk. Prins Charles skal derimot ha vært mer utfordrende. Foto: NTB Scanpix
MATGLAD: Prinsesse Diana var svært lett å lage mat til, ifølge Kensington Palace sin tidligere kokk. Prins Charles skal derimot ha vært mer utfordrende. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

1997 gikk prinsesse Diana bort i en tragisk bilulykke. Diana, som av mange ble omtalt som «folkets prinsesse», ble bare 36 år gammel, og en hel verden var i sorg over hennes brå bortgang.

Diana ble nemlig sett på som et friskt pust i en kongefamilie som ellers var sterkt preget av tradisjoner, og hun skilte seg tydelig fra andre kongelige.

Prinsessens forhold til de to sønnene, prins William (36) og prins Harry (34) ble også mye omtalt, og Diana - som selv hadde vokst opp uten en tilstedeværende mor - var absolutt til stede for sine barn.

De to prinsene har tidligere omtalt sin avdøde mor som både rampete, morsom og kjærlig, noe som nå er blitt bekreftet - da prins Charles og Dianas tidligere kokk, Carolyn Robb (53), har delt et sjeldent glimt fra innsiden av Kensington Palace.

Kake før frokost

Robb begynte å jobbe for prinseparet i 1989, og forteller flere detaljer om kongefamiliens matvaner i et nytt intervju med The Times.

Blant annet kan hun fortelle at prins Harry er svært glad i sirupsterte, og at han en dag kom inn på kjøkkenet og ba om et stykke før frokost.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer