Prinsesse Diana:

Avslører pikant trekantdrama

Stjernemennene ville alle ha Diana.

AVSLØRER: Elton John og prinsesse Diana var venner i en årrekke, og hadde et nært bånd. I sin nyeste biografi avslører artisten en historie om en middagsfest prinsessen var på, som tok en stygg vending. Her er de fotografert i begravelsen til Gianni Versace i 1997. Foto: NTB scanpix
AVSLØRER: Elton John og prinsesse Diana var venner i en årrekke, og hadde et nært bånd. I sin nyeste biografi avslører artisten en historie om en middagsfest prinsessen var på, som tok en stygg vending. Her er de fotografert i begravelsen til Gianni Versace i 1997. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Selv om det har gått over 20 år siden prinsesse Diana av Wales omkom i en tragisk bilulykke i Paris, dukker det til stadighet opp nye opplysninger om henne 37 år lange liv. Hun var en av verdens mest omtalte kvinner, og nærmest alt som foregikk i livet hennes var interessant for offentligheten.

Slik har det også forblitt. At hennes barn og deres koner ofte hedrer den avdøde prinsessen, vekker følelser hos folket, som åpenbart gjerne skulle sett hvordan prinsessens liv hadde utfoldet seg videre. Likevel hender det altså at vi får servert nye historier om henne, som minner om epoken hun definerte.

Den nyeste til å servere nytt Diana-sladder er hennes gode venn gjennom mange år, artist Elton John (72). Han er i disse dager brennaktuell med den nye selvbiografien «Me», der han forteller åpent om livets opp- og nedturer.

Trekantdrama

Blant annet skriver han åpent om en fest på starten av 1990-tallet, der prinsessen var én av gjestene. Hennes tilstedeværelse sørget for at det gikk en kule varmt mellom to av de andre gjestene - Sylvester Stallone (73) og Richard Gere (70).

«Med en gang virket det som at Richard og Diana likte hverandre. Hun var separert fra prins Charles på tidspunktet, og Richard hadde akkurat slått opp med Cindy Crawford (som han offisielt sett var gift med frem til skilsmissen gikk igjennom i 1995, journ anm.). De endte med å sitte foran peisen sammen, i det som så ut som en dyp samtale», heter det i boken, ifølge Daily Mail.

GOD TONE: Richard Gere fikk en god tone med prinsesse Diana. Her fotografert i 1994. Foto: NTB scanpix
GOD TONE: Richard Gere fikk en god tone med prinsesse Diana. Her fotografert i 1994. Foto: NTB scanpix Vis mer
SJALU: Sylvester Stallone, her fotografert i 1993, ville gjerne prate med Diana, men ble sjanghaiet av Gere. Det førte til drama. Foto: NTB scanpix
SJALU: Sylvester Stallone, her fotografert i 1993, ville gjerne prate med Diana, men ble sjanghaiet av Gere. Det førte til drama. Foto: NTB scanpix Vis mer

Diana og Charles giftet seg som kjent i 1981, men tok ut separasjon den 9. desember i 1992. Det skulle ta fire år før skilsmissen trådte i kraft, men prinsessa hvilte ikke på sine laurbær av den grunn, om vi skal tro Eltons bok.

På ovennevnte fest hadde hun altså en god tone med Richard Gere, men han var ikke den eneste som var interessert i henne. Stallone skal ha blitt svært sjalu over at han ikke fikk være med i samtalen, husker artisten.

Festen ble arrangert hjemme hos daværende Disney-sjef Jeffrey Katzenberg (68), og han skal ha bedt om at prinsessen var der. Hun var, med andre ord, en svært ettertraktet dame den gang, og som «nylig singel» så mange sitt snitt til å imponere.

Stormet ut

Ifølge boken skal Sylvester Stallone ha blitt sjalu for at Richard Gere fikk såpass godt innpass hos prinsessen. David Furnish (56), Elton Johns ektemann, skal ha funnet de to mennene på et annet rom, klare for å slå hverandre på grunn av dame-konflikten.

Da Diana atter en gang gikk til Richard, tross Sylvesters utallige forsøk på å imponere henne, ble han så sur at han stormet ut av festen.

«Jeg hadde aldri kommet hit om jeg visste at prins fucking Charming skulle være her. (...) Hvis jeg ville ha henne, kunne jeg ha tatt henne!», skal Stallone ha sagt mens han stormet ut av festen.

GODE VENNER: Elton John og prinsesse Diana har mange minner sammen. Derfor var det ikke unaturlig for artisten å spille i begravelsen hennes, som ble arrangert i september 1997. Her spilte han en nyskrevet versjon av «Candle in the Wind». Foto: NTB scanpix
GODE VENNER: Elton John og prinsesse Diana har mange minner sammen. Derfor var det ikke unaturlig for artisten å spille i begravelsen hennes, som ble arrangert i september 1997. Her spilte han en nyskrevet versjon av «Candle in the Wind». Foto: NTB scanpix Vis mer

Det blir hevdet videre i boken at Diana ikke fikk med seg dette. Eller, som John skriver: «Kanskje hun ikke innså hva som foregikk, eller kanskje ting som dette hendte henne hele tiden».

De to skuespillerne har ikke kommentert saken, og John skriver heller ikke noe om hva som skjedde videre med Diana og Richard.

Trolig ble det med en liten flørt, for noen år senere havnet hun i et forhold med den egyptiske milliardærarvingen Doli Al-Fayed. Han døde med henne i tunnelen i Paris i 1997.

Gere har på sin side giftet seg to ganger i ettertid. For tiden er han gift med den spanske aktivisten Alejandra Silvia. Stallone har også funnet kjærligheten. På 1990-tallet var han forlovet med modell Janice Dickinson, men det skulle ikke vare. Han er nå gift med Jennifer Flavin.

LES OGSÅ: Boyband-stjernen flyttet til Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer