Prinsesse Diana:

Avslører pikant trekantdrama

Stjernemennene ville alle ha Diana.

AVSLØRER: Elton John og prinsesse Diana var venner i en årrekke, og hadde et nært bånd. I sin nyeste biografi avslører artisten en historie om en middagsfest prinsessen var på, som tok en stygg vending. Her er de fotografert i begravelsen til Gianni Versace i 1997. Foto: NTB scanpix
AVSLØRER: Elton John og prinsesse Diana var venner i en årrekke, og hadde et nært bånd. I sin nyeste biografi avslører artisten en historie om en middagsfest prinsessen var på, som tok en stygg vending. Her er de fotografert i begravelsen til Gianni Versace i 1997. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Selv om det har gått over 20 år siden prinsesse Diana av Wales omkom i en tragisk bilulykke i Paris, dukker det til stadighet opp nye opplysninger om henne 37 år lange liv. Hun var en av verdens mest omtalte kvinner, og nærmest alt som foregikk i livet hennes var interessant for offentligheten.

Slik har det også forblitt. At hennes barn og deres koner ofte hedrer den avdøde prinsessen, vekker følelser hos folket, som åpenbart gjerne skulle sett hvordan prinsessens liv hadde utfoldet seg videre. Likevel hender det altså at vi får servert nye historier om henne, som minner om epoken hun definerte.

Den nyeste til å servere nytt Diana-sladder er hennes gode venn gjennom mange år, artist Elton John (72). Han er i disse dager brennaktuell med den nye selvbiografien «Me», der han forteller åpent om livets opp- og nedturer.

Trekantdrama

Blant annet skriver han åpent om en fest på starten av 1990-tallet, der prinsessen var én av gjestene. Hennes tilstedeværelse sørget for at det gikk en kule varmt mellom to av de andre gjestene - Sylvester Stallone (73) og Richard Gere (70).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer